הצטרפו חינם
הכירו באתר
הכירו באתר >

היא הייתה בטוחה שראתה את כולם..

קרוב ל 5 שנים הייתי באתר, בתהליך של חיפוש. בגיל 28, כבר הרגשתי שכבר ראיתי את כל הכרטיסים.... עד שיום אחד הוא נתקל במקרה בכרטיס שלי והחליט לשלוח לי הודעה.. היה בו שילוב וקסם של חן ועדינות..
הכירו בשליש גן עדן | פורסם: 16/09/18 17:22

קרוב ל 5 שנים הייתי באתר, בתהליך של חיפוש. בגיל 28, כבר הרגשתי שכבר ראיתי את כל הכרטיסים.... עד שיום אחד הוא נתקל במקרה בכרטיס שלי והחליט לשלוח לי הודעה.

האמת שבהתחלה לא חשבתי שיתאים לי מישהו בן 34, זה נראה לי קצת גדול עבורי. בדיוק באותו זמן כבר קבעתי דייט עם מישהו אחר, אך השבתי לו שבדיוק התחלתי משהו חדש ואם זה יהיה רלוונטי, אחזור אליו.

אחרי שבוע, שלא צלח עם הבחור הקודם, אמרתי לעצמי "הוא נראה ממש נחמד אפשר לנסות" ואכן ניסיתי. התחלנו להתכתב ומשם כבר העברנו פרטי נייד וקבענו דייט. 

כבר בדייט הראשון, שהוא אסף אותי ברכב, הוא מצא חן בעיני ועשה עליי רושם חיצוני ופנימי. היה בו שילוב וקסם של חן ועדינות ומאותו דייט ידעתי שהוא האחד שלי וזה יהיה בעלי. 

אחרי הדייט הראשון, הבנו שזה ממש זורם, נבנה ומתעצם. אחרי 8 חודשים של היכרות מעמיקה, התחתנו בשעה טובה. :) ובראייה לאחור, שנינו לא חשבנו בכלל שזה יגיע מהאתר... אך ברגע שניסינו, נפתחה בפנינו האופציה להכיר אחד את השניה. חשבתי לעצמי מה הסיכוי שזה יקרה? אבל זה קרה ואין לי הסבר לזה, זה פשוט עובד.

אז שליש גן עדן היקרים תודה על הזכות ועל יצירת ההיכרות, תודה על עוד בית שנבנה שמלא באושר ושמחה.:)

אוהבים..

השמות שמורים במערכת

הטקסט שאת/ה מצטט/ת:

קרוב ל 5 שנים הייתי באתר, בתהליך של חיפוש. בגיל 28, כבר הרגשתי שכבר ראיתי את כל הכרטיסים.... עד שיום אחד הוא נתקל במקרה בכרטיס שלי והחליט לשלוח לי הודעה.

האמת שבהתחלה לא חשבתי שיתאים לי מישהו בן 34, זה נראה לי קצת גדול עבורי. בדיוק באותו זמן כבר קבעתי דייט עם מישהו אחר, אך השבתי לו שבדיוק התחלתי משהו חדש ואם זה יהיה רלוונטי, אחזור אליו.

הכירו בשליש גן עדן, 16/09/18 17:22
תגובתך:
! דווח למנהל האתר

תגובות, דעות, המלצות

מזל טוב שיהיה בנין עדי עד       יגעת ומצאת תאמין ברכה והצלחה בדרך שבחרתם ללכת השם יהיה לצידכם

! דווח למנהל האתר

חמודים!

! דווח למנהל האתר

איזה סיפור מקסים שנותן אור ותקווה לכולנו!!שיהיה לכם בהצלחה בבניית ביתכם ושבה' תדעו רק אהבה,אחווה ורעות:)

! דווח למנהל האתר

מזל טוב !

! דווח למנהל האתר

מזל טוב הצלחה ואושר

! דווח למנהל האתר

מזל טוב

! דווח למנהל האתר