מכתב תודה לשליש גן עדן "אני בן 29, היא בת 34, אבל החלטנו לנסות": גם אני ורעות התחתנו דרך שליש גן עדן כמו כולם התחלנו אצל חברים ושדכניות, כמקובל, זה פשוט לא הלך. עם הזמן תחושת החיפוש נעשתה קשה יותר, הרבה מהחברים שלי כבר התחתנו, והיו עסוקים בחיים הפרטיים שלהם, וגם למי שכן חשב עליי, כבר לא היו יותר מידי הצעות. קיבלתי המלצה לחפש באתרי האינטרנט ומצאתי את שליש גן עדן. האתר היה מעולה, הוא נתן לי את האפשרות להכיר מישהי גם ללא עזרת החברים והייתה בו גם חשיפה לקהלים שונים, שלא הייתי מגיע אליהם אחרת. רעות ביקרה אצל שדכניות רבות, והדבר לא היה לה קל. היא הרגישה שהן רוצות להכיר לה מישהו שהן חושבות לנכון, על אף שהיא לא חושבת כך. היא הרגישה שלא באמת מנסים להבין מה היא רוצה.
גם באתר היינו תקופה ארוכה אבל ב"ה מצאנו אחד את השני.אני בן 29 מירושלים ורעות בת 34 מפתח תקווה. היא שאלה אותי אם טווח הגילאים מפריע לי, אך התחושה האישית שלי הייתה שלנשים בגיל צעיר יותר יש רתיעה מלנסות להכיר באינטרנט, הן הרבה פעמים לא הגיבו להודעות ששלחתי (אני לא מכליל ואומר שכולן הן כאלה ח"ו, אך זו הייתה התחושה האישית שלי ממה שחוויתי). לכן החלטתי לנסות גם גילאים בוגרים יותר. הפלוס שראיתי בכך, הוא שאני יכול לפגוש מישהי מבוססת יותר מבחינה מנטלית, כלומר מבחינת הידיעה מה היא רוצה וגם מבחינת הבשלות לחיים. עוד שוני שקיים ביננו שאנו באנו מציבורים שונים, אני מהציבור הדתי לאומי ורעות קרובה יותר לציבור החרדי. לא הרגשנו הבדלים תהומיים בינינו, עם רצון טוב, מידות טובות, וכימיה טובה 'רצנו קדימה'. עם כל ההבדלים והשינויים שליש גן עדן היה שדכן בדיוק בשבילנו (שדכנים וחברים לא היו מציעים), שם ההיכרות היא גם ישירה ובלי מתווכים. אנו ממליצים בחום על חיפוש הזיווג דרך האינטרנט. אתגר הרווקות המאוחרת הוא לא פשוט, וכל כיוון יצירתי שנפתח כדי לעזור בנושא, הוא מבורך. מבחינתנו, כדאי להיפתח לכמה שיותר דרכים, שעוזרות ומאפשרות מפגש בין בני זוג, גם אם הן לא הדרך הסטנדרטית, כמו חברים או שדכניות.
אנו מודים לבורא עולם ולשליחים שליש גן עדן ומאחלים לכל אחת ואחד שימצא את החצי השני שלו בקלות ובשמחה בקרוב ממש! יאיר ורעות
מכתב תודה לשליש גן עדן "אני בן 29, היא בת 34, אבל החלטנו לנסות": גם אני ורעות התחתנו דרך שליש גן עדן כמו כולם התחלנו אצל חברים ושדכניות, כמקובל, זה פשוט לא הלך. עם הזמן תחושת החיפוש נעשתה קשה יותר, הרבה מהחברים שלי כבר התחתנו, והיו עסוקים בחיים הפרטיים שלהם, וגם למי שכן חשב עליי, כבר לא היו יותר מידי הצעות. קיבלתי המלצה לחפש באתרי האינטרנט ומצאתי את שליש גן עדן. האתר היה מעולה, הוא נתן לי את האפשרות להכיר מישהי גם ללא עזרת החברים והייתה בו גם חשיפה לקהלים שונים, שלא הייתי מגיע אליהם אחרת. רעות ביקרה אצל שדכניות רבות, והדבר לא היה לה קל. היא הרגישה שהן רוצות להכיר לה מישהו שהן חושבות לנכון, על אף שהיא לא חושבת כך. היא הרגישה שלא באמת מנסים להבין מה היא רוצה.
יאיר ורעות (שמות בדויים) השמות המקורים שמורים במערכת., 02/12/19 14:14