לפעמים נדמה לכם שאתם מכירים די טוב את השכנים שלכם, עד שאתם יושבים איתם לשיחה ומגלים להפתעתכם שלכולכם יש משהו ייחודי במשותף שבכלל לא ידעתם... זה מה שקרה לאולגה, שגילתה במפתיע שממש כמוה, גם שתיים מהשכנות שלה – שהפכו לחברות טובות – הכירו את הבעלים שלהן דרך "שליש גן עדן".
>> מטורף: עשרות רבות של זוגות שהכירו ב שליש גן עדן בפוסט פייסבוק אחד!
"השתמשתי באתר במשך שלוש שנים ויצאתי עם לא-מעט בנים", היא מספרת בחיוך, "אבל כשבעלי שלח לי הודעה וראיתי שהוא קטן ממני ביותר מארבע שנים, שלחתי את ההודעה שלו לפח האשפה הווירטואלי באתר... היו לי מספיק דייטים בני גילי. עניתי לו רק שנה אחרי זה, כשמצאתי את ההודעה הישנה ופתחתי אותה שוב... 'אני נותנת לך צ'אנס', אמרתי לו, משם הכול היסטוריה, והיום כבר יש לנו שלושה ילדים... את בעלי הכרתי בזכות הקב"ה, אבל השליח שגרם לזה לקרות הוא אתר 'שליש גן עדן'".
"שליש גן עדן" עזרו לה למצוא את החצי השני, אבל מתברר שהיא לא היחידה בשכונה. ממש לא. יום אחד גילתה אולגה שגם שתיים מהשכנות שלה הכירו את הבעלים שלהן ב"שליש גן עדן", וזה קרה דווקא כשהן הגיעו אליה לפעוטון הביתי.
"אחת השכנות רצתה לשים את הילד שלה במשפחתון שלי, אז התחלנו לדבר כדי להכיר אחת את השנייה טוב יותר", היא נזכרת ברגעים שבהם שתיהן הבינו שיש להן משהו מיוחד שמחבר אותן, "דיברנו על כל מיני דברים, ופתאום סיפרתי לה שהכרתי את בעלי ב'שליש גן עדן', ומיד גם היא קפצה ואמרה: 'היי, גם אני הכרתי באתר שליש גן עדן!'. אותו דבר קרה עם אמא נוספת". מאז כבר עברו כמה שנים והן חברות טובות שגרות באותה שכונה ושומרות על קשר קבוע.
זהו סיפורן של שלוש שכנות ושליש גן עדן אחד, אבל פה הוא לא נגמר, כי בינתיים אולגה מטפחת את דור העתיד של "שליש גן עדן". "כשאני מטפלת בבת של החברה שהכירה את בעלה ב'שליש גן עדן'", היא אומרת בהומור, "אני מרגישה כאילו אני מגדלת את הדור הבא של 'שליש'...". שיהיה בשמחות, ומי יודע, אולי גם אתם, הקוראים והקוראות, תוכלו לספר סיפור דומה, בקרוב ממש! מזל טוב!
#לעוד כתבות איכותיות במגזין החדש של שליש גן עדן - לחצו כאן
#עדיין לא רשומים ומחפשים זוגיות איכותית?
לחצו להרשמה: שליש גן עדן הכרויות לדתיים ולשומרי מסורת.
להורדת האפליקציה של שליש גן עדן באנדרואיד google play לחצו כאן
להורדת האפליקציה של שליש גן עדן באייפון apple store לחצו כאן
#עקבו אחרינו ברשתות החברתיות!
לפעמים נדמה לכם שאתם מכירים די טוב את השכנים שלכם, עד שאתם יושבים איתם לשיחה ומגלים להפתעתכם שלכולכם יש משהו ייחודי במשותף שבכלל לא ידעתם... זה מה שקרה לאולגה, שגילתה במפתיע שממש כמוה, גם שתיים מהשכנות שלה – שהפכו לחברות טובות – הכירו את הבעלים שלהן דרך "שליש גן עדן".
>> מטורף: עשרות רבות של זוגות שהכירו ב שליש גן עדן בפוסט פייסבוק אחד!
"השתמשתי באתר במשך שלוש שנים ויצאתי עם לא-מעט בנים", היא מספרת בחיוך, "אבל כשבעלי שלח לי הודעה וראיתי שהוא קטן ממני ביותר מארבע שנים, שלחתי את ההודעה שלו לפח האשפה הווירטואלי באתר... היו לי מספיק דייטים בני גילי. עניתי לו רק שנה אחרי זה, כשמצאתי את ההודעה הישנה ופתחתי אותה שוב... 'אני נותנת לך צ'אנס', אמרתי לו, משם הכול היסטוריה, והיום כבר יש לנו שלושה ילדים... את בעלי הכרתי בזכות הקב"ה, אבל השליח שגרם לזה לקרות הוא אתר 'שליש גן עדן'".
3 שכנות - הכירו באתר, 21/07/20 10:25
מה עם הנגשת אתר למועמדים בעלי מוגבלויות מה אתם חושבים שאנשים כאן מושלמים בכל בחינות מה עם מועמדים עם לקויות שונות כמו שמיעה, ראייה, נכות פיזיות אוטיסטי ועוד... שרוצים להיות גם חלק מהשידוך של דרך אתר שליש גן עדן!
וואו מרגש ומחממם את הלב לראת ולקרואו את הכתבה אמן לכול רווקים גרושים ואלמנות
מה' אישה לאיש כל דבר בעיתו ובזמנו גם בת דודה שלי התחתנה כאן ואלי גם אני שיהיה לכן חיים טובים מלאים באושר ושמחה