הצטרפו חינם
הכירו באתר
הכירו באתר >

הדר לא ויתרה - וב"ה זיווג נוסף הושלם בהצלחה!

אחרי הפסקה של כמה חודשים ארוכים אני (הדר) אזרתי אומץ ויצרתי קשר עם עדי.. ב"ה זה הצליח וחודשיים (בדיוק...!!!) אחרי הדייט הראשון הזה עדי הציע נישואין ובחסדי ה' העצומים היום אנחנו כבר בחודש השביעי ומחכים להתרחב בתור משפחה :)
מערכת | פורסם: 30/09/13 11:22

צוות "שליש גן עדן" היקר!

ברצוננו להודות לכם על כך שבזכותכם זכינו למצוא את הזיווג שלנו ושהייתם חלק משמחתנו.

אז בקצרה הסיפור שלנו- הדייט הראשון היה לפני יותר משנה וחצי והיינו באורות!! אך לצערנו עדי עדיין בצבא מה שגרם לנו לצאת כמה פעמים בלי הצלחה. (3 פעמים..)

אחרי הפסקה של כמה חודשים ארוכים אני (הדר) אזרתי אומץ  ויצרתי קשר עם עדי בפעם האחרונה- ב"ה זה הצליח וחודשיים (בדיוק...!!!) אחרי הדייט הראשון הזה עדי הציע נישואין ובחסדי ה' העצומים היום אנחנו כבר בחודש השביעי ומחכים להתרחב בתור משפחה :)

מאחלים לכם שתמשיכו בעבודת הקודש שלכם,

משפ' יוספאן :)

הטקסט שאת/ה מצטט/ת:

צוות "שליש גן עדן" היקר!

ברצוננו להודות לכם על כך שבזכותכם זכינו למצוא את הזיווג שלנו ושהייתם חלק משמחתנו.

אז בקצרה הסיפור שלנו- הדייט הראשון היה לפני יותר משנה וחצי והיינו באורות!! אך לצערנו עדי עדיין בצבא מה שגרם לנו לצאת כמה פעמים בלי הצלחה. (3 פעמים..)

אחרי הפסקה של כמה חודשים ארוכים אני (הדר) אזרתי אומץ  ויצרתי קשר עם עדי בפעם האחרונה- ב"ה זה הצליח וחודשיים (בדיוק...!!!) אחרי הדייט הראשון הזה עדי הציע נישואין ובחסדי ה' העצומים היום אנחנו כבר בחודש השביעי ומחכים להתרחב בתור משפחה :)

מאחלים לכם שתמשיכו בעבודת הקודש שלכם,

משפ' יוספאן :)

מערכת, 30/09/13 11:22
תגובתך:
! דווח למנהל האתר

תגובות, דעות, המלצות

חיייייים!!!

לא ידעתי שהכרתם באתר!! אתם יפים!!! מרגש מאוד לראותכם!

! דווח למנהל האתר

מזל טוב

! דווח למנהל האתר

היי הדר, כול הכבוד לך שלא ויתרת כי בשביל אהבה שווה מאוד להתאמץ:) המון בהצלחה לכם!

! דווח למנהל האתר