הצטרפו חינם
הכירו באתר
הכירו באתר >

מטורף! היכרות באינסטינקט של רגע

"הייתי בבידוד בצבא ובדיוק סיימתי קשר... החלטתי להירשם לשליש ועשיתי מנוי של שבוע.. כשכבר חשבתי לצאת הודי הופיעה בסוף הרשימה בלי תמונה ובלי הרבה מידע.. משהו אינסטינקטיבי גרם לי ללחוץ לה לייק ולשלוח לה הודעה..."
*סיפור ההיכרות של איתן והודי | פורסם: 13/12/21 12:09

לשליש גן עדן הצדיקים!!

רצינו לומר לכם המון תודה, שהייתם השליחים שלנו למציאת הזיווג. האמת שלא היה לנו ממש תכנון להתחתן דרך האתר. כמו הרבה חבר'ה מהציבור, הכרנו את האתר אבל לא חלמנו שדרך שליש גן עדן נתחתן!

אז ככה, מהצד של איתן:

הייתי בבידוד בצבא ובדיוק סיימתי קשר. היו כמה הצעות על הפרק אבל לא יכולתי להתקדם איתן בגלל הבידוד.

החלטתי להירשם לשליש ועשיתי מנוי של שבוע כי לא ממש חשבתי שיצא משהו מזה. הסתובבתי קצת באתר, ולא ראיתי איזה כרטיס רלוונטי. כשכבר חשבתי לצאת מהאתר הודי הופיעה בסוף הרשימה בלי תמונה ובלי הרבה מידע..

משהו אינסטינקטיבי גרם לי ללחוץ לה לייק ולשלוח לה הודעה.

ומהצד של הודי:

הייתי באמצע שנה של שירות לאומי ובאיזה שיחה עם חברות סיפרו על כמה בנות שלמדו איתנו באולפנה שנרשמו לאתר. צחקנו ממש ולא הבנו למה ילדות בנות 19 נרשמות לאתר הכרויות, כאילו חסרות להן הצעות בחיים. אחרי כל הצחוקים, נרשמתי לאתר בקטע של בדיחה בלי תמונה ובלי הרבה פרטים כאמור.

יצאתי מהאתר ולא זכרתי בכלל שנרשמתי. חלפה חצי שנה בערך והייתי בבידוד וסתם גלשתי בפייסבוק ופתאום ראיתי פרסומת של שליש גן עדן ונזכרתי שנרשמתי לאתר לפני תקופה. החלטתי להיכנס לראות אם יש איזה משהו שם, ובאמת ראיתי הודעה מאיתן.

האמת לא ממש הייתי בקטע לצאת לדייטים ולהכיר בתקופה הזאת, כי הייתי קטנה וכו' אבל בסוף החלטתי לזרום עם איתן. באמת  דיברנו באתר וזרם ממש אח"כ עברנו לווצאפ ובסוף עשינו שיחת טלפון ארוכה מאוד, שבסופה כמובן החלטנו שניפגש. אבל הייתה קצת בעיה, היה סגר ואיתן היה בצבא ולא יכול לצאת. חיכינו 5 שבועות ובסוף נפגשנו. ב"ה זרם טוב מאוד, ואחרי 4 חודשים בערך התארסנו.

בכ' באייר התשפ"א התחתנו בחתונה שמחה ומרגשת מאד באתר סוסיא הקדומה. 

רוצים להודות מאוד לשליש גן עדן על כל הטוב שאתם עושים!!

תודה רבה לכם 3>

איתן והודי.

הטקסט שאת/ה מצטט/ת:

לשליש גן עדן הצדיקים!!

רצינו לומר לכם המון תודה, שהייתם השליחים שלנו למציאת הזיווג. האמת שלא היה לנו ממש תכנון להתחתן דרך האתר. כמו הרבה חבר'ה מהציבור, הכרנו את האתר אבל לא חלמנו שדרך שליש גן עדן נתחתן!

אז ככה, מהצד של איתן:

הייתי בבידוד בצבא ובדיוק סיימתי קשר. היו כמה הצעות על הפרק אבל לא יכולתי להתקדם איתן בגלל הבידוד.

החלטתי להירשם לשליש ועשיתי מנוי של שבוע כי לא ממש חשבתי שיצא משהו מזה. הסתובבתי קצת באתר, ולא ראיתי איזה כרטיס רלוונטי. כשכבר חשבתי לצאת מהאתר הודי הופיעה בסוף הרשימה בלי תמונה ובלי הרבה מידע..

משהו אינסטינקטיבי גרם לי ללחוץ לה לייק ולשלוח לה הודעה.

*סיפור ההיכרות של איתן והודי, 13/12/21 12:09
תגובתך:
! דווח למנהל האתר

תגובות, דעות, המלצות

בהצלחה אמן

! דווח למנהל האתר

מזל טוב! שתזכו לבניין עדי עד! מתוך שמחה ואהבת ה'!!

! דווח למנהל האתר