הצטרפו חינם
הכירו באתר
הכירו באתר >

מטורף!! 5 משפחות משליש גן עדן

"יצאתי גם דרך שדכניות והכרתי בחורים דרך חברות, ועדיין כלום לא הלך. יום אחד החלטתי, החלטתי שאני מוצאת את החתן שלי ויהי מה!... רק במשפחה שלנו יש שלושה זוגות נשואים משליש, מטורףףף לא? וחוץ מזה, יש לי גיסה שגם אצלה..."
הסיפור המשפחתי של דביר ואמונה | פורסם: 23/02/22 14:51

"כלום לא הלך ! 

עד שיום אחד החלטתי..."  

דביר היה חוזר בתשובה וחיפש את האחת שלו, לא עבר יותר מחודש והכיר אותי.  

אני לעומתו, הייתי תקופה מאוד ארוכה בשליש גן עדן, ובכל פעם זה הרגיש שזה "מיותר" ואולי מפה זה לא יגיע.  

יצאתי גם דרך שדכניות והכרתי בחורים דרך חברות, ועדיין כלום לא הלך. יום אחד החלטתי, החלטתי שאני מוצאת את החתן שלי ויהי מה!    

לסיפור ההיכרות של דורון והדס (אחות של אמונה) לחצו כאן >>

אחרי שהקפאתי את החשבון שלי בפעם המיליון נכנסתי שוב וראיתי את התמונה של דביר, ישר נכנסתי והחלטתי ממש ככה "זה יהיה הבחור שלי", דביר כמובן שלח הודעה ומשם נפגשנו.

"בלי לומר מילה!" 

בפגישה הוא לא הספיק לומר מילה וכבר ידעתי שזהו, מצאתי את האחד שלי! הוא כמובן לא הרגיש ככה, לקח לו זמן לבחור הזה.

בפגישה השלישית כבר הקשר התחזק יותר ואחרי חודשיים נפגשנו כל אחד עם ההורים של השנייה ולבד בלי להודיע לנו ההורים שלנו קבעו שאנחנו מתחתנים. כן, כן, ממש ככה!.  

"זכיתי שאבא שלי ליווה אותי לחופה-" 

התחתנו בל"ג בעומר והיום כבר יש לנו 2 ילדים, אחד מהם בשם אביעד קיסר, ע"ש אבי שנפטר. הגוף מתכווץ, גוש גדול חונק בגרון והדמעות מאיימות לצאת בשטף, איבדתי אבא, איזו אבידה גדולה. כמה אני מתגעגעת אליו, לנוכחות שלו, לצחוק שלו, לדיבור שלו, לחכמה שלו ולחיבוק הדוב החם והאוהב. זכיתי שהוא ליווה אותי בדרך לחופה וראה אותי מתחתנת.

5 משפחות משליש גן עדן אחד!  

אז שוב תודה לכם שליש שבזכותם הכרנו, וגם אחי ואחותי, הכירו בשליש גן עדן. ככה שרק במשפחה שלנו יש שלושה זוגות נשואים, מטורףףף לא? וחוץ מזה, גם יש לי גיסה שגם אצלה יש 2 זוגות שהכירו באתר. 5 משפחות משליש גן עדן!!!  

אין ספק, שהפלטפורמה שלכם פשוט עובדת, אתם אלופים.  

תודה רבה!     

דביר ואמונה גלעד

לעוד המון סיפור חתונה של זוגות שהכירו בשליש גן עדן >>

הטיקטוק של שליש גן עדן במרחק נגיעה >> חדש! לחצו כאן

הטקסט שאת/ה מצטט/ת:

"כלום לא הלך ! 

עד שיום אחד החלטתי..."  

דביר היה חוזר בתשובה וחיפש את האחת שלו, לא עבר יותר מחודש והכיר אותי.  

אני לעומתו, הייתי תקופה מאוד ארוכה בשליש גן עדן, ובכל פעם זה הרגיש שזה "מיותר" ואולי מפה זה לא יגיע.  

יצאתי גם דרך שדכניות והכרתי בחורים דרך חברות, ועדיין כלום לא הלך. יום אחד החלטתי, החלטתי שאני מוצאת את החתן שלי ויהי מה!    

לסיפור ההיכרות של דורון והדס (אחות של אמונה) לחצו כאן >>

אחרי שהקפאתי את החשבון שלי בפעם המיליון נכנסתי שוב וראיתי את התמונה של דביר, ישר נכנסתי והחלטתי ממש ככה "זה יהיה הבחור שלי", דביר כמובן שלח הודעה ומשם נפגשנו.

הסיפור המשפחתי של דביר ואמונה, 23/02/22 14:51
תגובתך:
! דווח למנהל האתר

תגובות, דעות, המלצות

מדהים.

מזל טוב🎆

! דווח למנהל האתר

מזל טוב

! דווח למנהל האתר

הרבה הרבה הרבה הרבה אושר ועושר ועושר

! דווח למנהל האתר

מזל טוב 

! דווח למנהל האתר

מזל טוב כייף לראות בקרוב אצל כולנו אמן.

! דווח למנהל האתר

מדהיםםם ישתבח שמו לעד לעושה ניסים ונפלאות לבדו מאחלת לכם המון מזל טובים חיים טובים ומאושרים לביניין עד עד אמן בקרוב לכל הפנוים והפנוים ואני בתוכם אמן heart 

! דווח למנהל האתר

המון מזל טוב טו ובהצלחה smileyרבה!!!

! דווח למנהל האתר

מזל וברכה אמן🙏

! דווח למנהל האתר

המון מזל טוב ובהצלחה רבה🙏

! דווח למנהל האתר

הצלחה שלכם שמחה שלי 

! דווח למנהל האתר

מדהים,שמחתי לשמוע שיהיה הרבה במזל טוב🌸❣️👑

! דווח למנהל האתר

מזל טוב ואתם מקסימים

! דווח למנהל האתר

מהמם. יש תקווה 😍😍

! דווח למנהל האתר

הרבה מזל טוב אושר ועושר ובהצלחה לכולנו שנה טובה ומתוקה 

! דווח למנהל האתר

סיפור מחזק והכלה פשוט יפיפיה

! דווח למנהל האתר

מזל טובheart

! דווח למנהל האתר

מזל טוב

! דווח למנהל האתר

מזל טוב 

! דווח למנהל האתר

מזל טוב 💜

! דווח למנהל האתר

מזל טוב 

ממש מרגש

! דווח למנהל האתר

מזל טוב

! דווח למנהל האתר

איזה יופי שתהיו מאושרים כל חייכם ושיהיה לכם בריא התינוק ובעזרת השם עוד ילדים אמן🙏 איזה סיפור מרגשש , תצליחו אתם מהממים!!😊💖

! דווח למנהל האתר

מרגש

! דווח למנהל האתר

וואוו מדהים!

המון מזל טוב והצלחה

שפע של בריאות ואושר

והעיקר שתיהנו מהדרך

! דווח למנהל האתר

מזל טוב נשמות יקרות רק בשורות טובות מאחלת לכם והשכינה תשרה בינכם לנצח

! דווח למנהל האתר