שליש גן עדן מלא באהבה ושמחת חיים!! 🥰
"הייתי לא מעט זמן באתר, בחיפושים, חזרתי בתשובה, והתחזקתי וחיפשתי מישהי עם אמונה ורצון כנה להתחזק יחד.
מלא באנרגיה של נתינה, שמחת חיים ורגש חיפשתי חברה לחיים. אהבה מלאה בתשוקה וכבוד הדדי. וכגודל הציפייה, גודל האכזבה, מיואש מהחיפושים, הרגשתי שכבר אין לי כח לצאת לעוד דייט. ואז היא שלחה הודעה, מסורתית, בת 33 יפייפיה. היה חיבור מיידי ומפתיע, הרגשתי הקלה, בסוף מוצאים את הנפש התאומה. ❤️
נטלי, התינשאי לי? 💍
אחרי חודשיים הצעתי לה נישואין וזכינו לתכנן יחד את החיים. 😅
אז כן, גם אנחנו הכרנו כמובן דרך האתר הנפלא שליש גן עדן, נשואים קרוב לחמישה חודשים.🤩
תודה לך, ריבונו של עולם, שבזכות הבדידות, התקרבתי אליך והתפללתי שלא אהיה לבד.
תודה על האור שהכנסת לי לחיים, תודה על האישה שמשמחת ומאירה את הבית ומעלה חיוך לפנים.
הזדמנויות טובות מגיעות בזמן הכי נכון.
ולכם, שליש גן עדן - תודה מקרב לב על הסיוע וההזדמנות המדהימה שיצרתם לי ולשאר הציבור ע"י הקמת האתר המדהים הזה. 🥰
רוצה לחזק ולעודד שלא לאבד תקווה, מה ששלכם יגיע עד אליכם, הזדמנויות טובות מגיעות בזמן הכי נכון.
תודה ובהצלחה לכולם" 🙏🏻
עומרי ונטלי 👩❤️👨
שליש גן עדן מלא באהבה ושמחת חיים!! 🥰
"הייתי לא מעט זמן באתר, בחיפושים, חזרתי בתשובה, והתחזקתי וחיפשתי מישהי עם אמונה ורצון כנה להתחזק יחד.
מלא באנרגיה של נתינה, שמחת חיים ורגש חיפשתי חברה לחיים. אהבה מלאה בתשוקה וכבוד הדדי. וכגודל הציפייה, גודל האכזבה, מיואש מהחיפושים, הרגשתי שכבר אין לי כח לצאת לעוד דייט. ואז היא שלחה הודעה, מסורתית, בת 33 יפייפיה. היה חיבור מיידי ומפתיע, הרגשתי הקלה, בסוף מוצאים את הנפש התאומה. ❤️
נטלי, התינשאי לי? 💍
אחרי חודשיים הצעתי לה נישואין וזכינו לתכנן יחד את החיים. 😅
אז כן, גם אנחנו הכרנו כמובן דרך האתר הנפלא שליש גן עדן, נשואים קרוב לחמישה חודשים.🤩
תודה לך, ריבונו של עולם, שבזכות הבדידות, התקרבתי אליך והתפללתי שלא אהיה לבד.
תודה על האור שהכנסת לי לחיים, תודה על האישה שמשמחת ומאירה את הבית ומעלה חיוך לפנים.
סיפור ההיכרות של עומרי ונטלי, 15/02/23 17:48