"שליש גן עדן - אין עליכם בעולם!!!🤩 אני מציע לכל מי שמחפש להיכנס לאתר הזה, אחרי כל כך הרבה שנים, מצאתי את אהבת חיי!" ❤
"קול פנימי אמר לי - סבלנות... אתה תמצא!"
הסיפור שלי מתחיל כך- לפני כמעט 3 שנים נרשמתי לאתר שליש גן עדן כדי לחפש פרק ב' בחיים שלי.
ההתחלה של החיפוש והיציאה לדייטיים היתה קצת קשה כי לא היה הרבה התאמה, אבל בכל זאת המשכתי לחפש ולהיות פעיל באתר, על מנת למצוא את אהבת חיי. 👩❤️👨
קול פנימי בתוכי, מן תחושה שהייתה לי בלב, שאמרה לי: זה יקרה, עוד קצת סבלנות ותימצא את אהבת חייך.
לאחר תקופה של שנה וקצת של חיפוש ויציאות לדייטים, אמרתי לעצמי, זהו אני מפסיק להיות רשום באתר ואז דפדפתי עוד קצת ואז ראיתי אותה, בחורה יפה ומושלמת. 😍
זיווג משמים!
שלחתי לה הודעה, לא הגיבה.
אחרי חודשים ניסיתי שוב במוצאי שבת, שלחתי עוד הודעה ואז היא הגיבה לי בחזרה, התחלנו להתכתב וכבר למחרת נפגשנו.
הרגשתי בלב שמצאתי את אהבת חיי, וזה רק התחזק והתעצם החיבור והאנרגיה הטובה שנוצרה יחד. 👩❤️👨
המשכנו לצאת ומהר מאוד הבנו שזה זיווג משמים, וכן לאחר זוגיות של שנה וחצי בתאריך 5/6/23 התחתנו והקמנו בית בישראל.
זכיתי למצוא את אהבת חיי, את האור שמאיר את ליבי, את אשת החיל שלי, הדר המושלמת שלי! ❤️
"הלב שהיה חסר לי... ❤"
ולסיום, גם זה המקום להודות בראש ובראשונה לבורא עולם שלא עזב אתנו לרגע, שהרים אותנו מרגעים קשים ולא נתן לנו לוותר ולהישבר. 🙏🏻
וכן, גם לשליחים המיוחדים של בורא עולם, אתר שליש גן עדן שבזכותכם מצאתי את אשתי, ואת החצי, הלב שהיה חסר לי 😉
וכל מי שעדין מחפש, בעזרת ה' ימצא בקרוב ממש את הזיווג שלו, הכל בסבלנות לא להתייאש, כל דבר מגיע בזמן וברגע הנכון, תמשיכו להתפלל.
מאחלים בהצלחה לכולם! 🙏🏻
ממנו באהבה גדולה- אבישי והדר.
"שליש גן עדן - אין עליכם בעולם!!!🤩 אני מציע לכל מי שמחפש להיכנס לאתר הזה, אחרי כל כך הרבה שנים, מצאתי את אהבת חיי!" ❤
"קול פנימי אמר לי - סבלנות... אתה תמצא!"
הסיפור שלי מתחיל כך- לפני כמעט 3 שנים נרשמתי לאתר שליש גן עדן כדי לחפש פרק ב' בחיים שלי.
ההתחלה של החיפוש והיציאה לדייטיים היתה קצת קשה כי לא היה הרבה התאמה, אבל בכל זאת המשכתי לחפש ולהיות פעיל באתר, על מנת למצוא את אהבת חיי. 👩❤️👨
קול פנימי בתוכי, מן תחושה שהייתה לי בלב, שאמרה לי: זה יקרה, עוד קצת סבלנות ותימצא את אהבת חייך.
לאחר תקופה של שנה וקצת של חיפוש ויציאות לדייטים, אמרתי לעצמי, זהו אני מפסיק להיות רשום באתר ואז דפדפתי עוד קצת ואז ראיתי אותה, בחורה יפה ומושלמת. 😍
אבישי והדר מציעים לכל מי שמחפש להכיר להיכנס לשליש גן עדן, 25/06/23 13:19
המון מזל טוב עושר ואושר ושמחה ואהבה וכבוד ההדי ובית קשר אם הרבה ילדים קטנים שייעשו אותכם הכי מאושרים בעולם
מזל טוב ישועת ה' כערף עין.
בהצלחה. מי יתן וה' ימצא לכל בית ישראל הרוקים והרווקות הגרושים והגרושות.
את הבן או הבת זוג שלהם.
ובא לציון גואל.👍🙏
לפי הסיפורים שמתפרסים נראה שצריך להחליט לסגור את המינוי כדי להצליח😜