אמא רשמה אותי לשליש גן עדן!!!😅
לשליש גן עדן היקרים!
כבר עברו מספר חודשים מהחתונה ב"ה, התלבטנו מתי נכון ואיך לספר, יש כ"כ הרבה מה ועם כל המצב עכשיו בעם ישראל, חייב משהו קטן שיוסיף קצת אור ויקרב את הגאולה :)
מלי: לפני שנה, סוף חשוון תחילת כסלו, הייתי חיילת לקראת שחרור בחטמ"ר עציון, הייתי ממש קרובה לבית עין, למקום מגוריו של נתנאל, עוד לפני שהכרנו. 😅
היה לי כבר הרבה זמן שליש על הנייד אבל שום דבר לא התפתח, בנוסף הייתי עדיין בצבא אז לא הייתי בלחץ...🙃
נתנאל: יום אחד אמא שלי ניגשה אלי ואמרה שהיא רושמת אותי ל"שליש גן עדן", "יאללה נו קצת השתדלות!" 😅
לפני כן, ניסיתי בכמה אתרים אחרים ולא התקדם יותר מדי. באותה תקופה הייתי קצת בישיבה, עובד פה ושם, אצל ההורים.
בחור בן 26, כבר לא ממש צעיר, רוב החברים נשואים ואני עוד מחפש... 😃
"משהו בכל זאת גרם לי לשלוח לו הודעה ;)"
מלי: ערב אחד, שבועיים לפני שהשתחררתי נתקלתי בפרופיל של נתנאל, נעצרתי עליו.
התלבטתי לרגע אם לכתוב משהו, הוא היה נראה חמוד וכתב על עצמו בכמה מילים בודדות.
תהיתי לעצמי, אנחנו שונים בכל זאת.. משהו בכל זאת גרם לי לשלוח לו הודעה ;)
שלחתי לו הודעה, משהו בסגנון "אהבתי את הכרטיס שלך והיה נחמד אם היית מוסיף פרטים על עצמך"...
נתנאל: הייתי ממש חדש, רק נרשמתי ואחרי שבועיים ראיתי את הפרופיל שלה! 🤩
עניתי לה חזרה, היא לא שמה לב ולא הגיבה.
אמא שלי נתקעה על הפרופיל שלה, בחורה צעירה בת 22, חיילת לקראת שחרור שהולכת מדי פעם למדרשת "זוהר" בבת עין, בגלל שזה מקום המגורים שלנו, ישר התחלנו לברר מי זאת?
מלי: לא הייתי מחוברת לאתר...אחרי איזה יומיים שלושה, באופן מפתיע, קיבלתי ממנו הודעה בוואטסאפ, התחלנו לדבר וקבענו דייט ראשון.🥂
"באמת אני רוצה להתחיל עכשיו קשר?"
נתנאל: דייט ראשון מאתגר, מבוכה ורגעים של שקט, ועם זאת לא יכולתי שלא להבחין בה. 🥰
אהבתי את הנוכחות והקלילות שלה, הדייט זרם לי ממש טוב ורציתי להמשיך הלאה, היא לעומת זאת התלבטה.🤔
מלי: היה נחמד, שעה בדיוק. התרשמתי שהוא בחור טוב, נחמד ונעים, אבל סופר שקט, התלבטתי אם להמשיך... 🙃
לקראת הדייט השלישי שלנו בדיוק השתחררתי סופית ונכנסתי למדרשת "מעמקים", יצאנו לדייט מדהים, 5 שעות אבל בדיוק השתחררתי מהצבא, באמת אני רוצה להתחיל עכשיו קשר?
החלטתי שכן!
הקשר התפתח אבל כל פעם משהו עצר אותי, התלבטתי האם זה מספיק טוב, לא הרגשתי עדיין שזה זה!
עברו הרבה מים בנהר, לאחר שנתנו צ'אנס, דיברנו, הכרנו, ראינו שיש הרבה במשותף והמון מציאת חן. ובעזרת חברים, משפחה ואנשים טובים, מצאנו את הדרך לגשר על פערים.
וב"ה אחרי שבעה חודשים בג' תמוז, אור לד', התארסנו ובדיוק כמעט חודשיים אחר כך, בג' אלול, התחתנו! ❤️
לקב"ה יש את הטיימינג המדויק שלו!
אחרי האירוסין, גיליתי שחברה של אמא שלי ניסתה לשדך לי אותו חצי שנה לפני ועניתי אז בסירוב שלא מתאים.
ובראייה לאחור, אין מה להצטער, כי אם היינו נפגשים חצי שנה לפני כנראה שזה לא היה קורה.
לקב"ה יש את הטיימינג המדויק שלו, כשהכרנו, הייתי לקראת שחרור, יותר בשלה לזה, והייתי בדיוק באזור שלו, בול במקום ובזמן שזה היה צריך לקרות !
מצד השכל, במציאות הטבעית, זה היה נראה לא מתאים וקשור.
אבל בפועל, זה התהפך למציאות אחרת, כל כך שונה ממה שחששנו ודמיינו.
בלי ההיכרות הראשונית בשליש, בטוח לא היינו נפגשים ובטח שלא מתחתנים ;)
מלי: המסר שלי זה להקשיב ללב, אי אז לפני כמה שנים שפתחתי שליש עם חברה, לא באמת חשבתי שיש מצב שאכיר שם את האיש שלי, גם ההורים היו סקפטיים, אבל בכל זאת החלטתי לנסות ✨
אין אף בת קול שתבוא לך בפרצוף שתגיד שזה זה, ודברים לוקחים זמן, צריך כ"כ הרבה אמונה, גמישות וסבלנות בתהליך.❣️
נתנאל: אל תבואו עם דעות קדומות, פשוט תבואו עם רצון להכיר את האדם שמולכם. 🤩
תודה שהייתם שליחי מצווה בבניית הבית שלנו:)
ממליצים בחום ומאחלים לכולם זוגיות ואהבה.
בניית בית במהרה. ☺️
עמלי'ה (מלי) ונתנאל סיגלבאום ❤️
להורדת אפליקציית ההכרויות החדשה "שליש גן עדן - חברים משותפים" באנדרואיד לחצו כאן >>
או כאן להורדת האפליקציה החדשה באייפון >>
אמא רשמה אותי לשליש גן עדן!!!😅
לשליש גן עדן היקרים!
כבר עברו מספר חודשים מהחתונה ב"ה, התלבטנו מתי נכון ואיך לספר, יש כ"כ הרבה מה ועם כל המצב עכשיו בעם ישראל, חייב משהו קטן שיוסיף קצת אור ויקרב את הגאולה :)
מלי: לפני שנה, סוף חשוון תחילת כסלו, הייתי חיילת לקראת שחרור בחטמ"ר עציון, הייתי ממש קרובה לבית עין, למקום מגוריו של נתנאל, עוד לפני שהכרנו. 😅
היה לי כבר הרבה זמן שליש על הנייד אבל שום דבר לא התפתח, בנוסף הייתי עדיין בצבא אז לא הייתי בלחץ...🙃
נתנאל: יום אחד אמא שלי ניגשה אלי ואמרה שהיא רושמת אותי ל"שליש גן עדן", "יאללה נו קצת השתדלות!" 😅
לפני כן, ניסיתי בכמה אתרים אחרים ולא התקדם יותר מדי. באותה תקופה הייתי קצת בישיבה, עובד פה ושם, אצל ההורים.
בחור בן 26, כבר לא ממש צעיר, רוב החברים נשואים ואני עוד מחפש... 😃
"משהו בכל זאת גרם לי לשלוח לו הודעה ;)"
מלי: ערב אחד, שבועיים לפני שהשתחררתי נתקלתי בפרופיל של נתנאל, נעצרתי עליו.
התלבטתי לרגע אם לכתוב משהו, הוא היה נראה חמוד וכתב על עצמו בכמה מילים בודדות.
תהיתי לעצמי, אנחנו שונים בכל זאת.. משהו בכל זאת גרם לי לשלוח לו הודעה ;)
שלחתי לו הודעה, משהו בסגנון "אהבתי את הכרטיס שלך והיה נחמד אם היית מוסיף פרטים על עצמך"...
נתנאל: הייתי ממש חדש, רק נרשמתי ואחרי שבועיים ראיתי את הפרופיל שלה! 🤩
עניתי לה חזרה, היא לא שמה לב ולא הגיבה.
אמא שלי נתקעה על הפרופיל שלה, בחורה צעירה בת 22, חיילת לקראת שחרור שהולכת מדי פעם למדרשת "זוהר" בבת עין, בגלל שזה מקום המגורים שלנו, ישר התחלנו לברר מי זאת?
מלי: לא הייתי מחוברת לאתר...אחרי איזה יומיים שלושה, באופן מפתיע, קיבלתי ממנו הודעה בוואטסאפ, התחלנו לדבר וקבענו דייט ראשון.🥂
"באמת אני רוצה להתחיל עכשיו קשר?"
נתנאל: דייט ראשון מאתגר, מבוכה ורגעים של שקט, ועם זאת לא יכולתי שלא להבחין בה. 🥰
אהבתי את הנוכחות והקלילות שלה, הדייט זרם לי ממש טוב ורציתי להמשיך הלאה, היא לעומת זאת התלבטה.🤔
מלי: היה נחמד, שעה בדיוק. התרשמתי שהוא בחור טוב, נחמד ונעים, אבל סופר שקט, התלבטתי אם להמשיך... 🙃
לקראת הדייט השלישי שלנו בדיוק השתחררתי סופית ונכנסתי למדרשת "מעמקים", יצאנו לדייט מדהים, 5 שעות אבל בדיוק השתחררתי מהצבא, באמת אני רוצה להתחיל עכשיו קשר?
החלטתי שכן!
הקשר התפתח אבל כל פעם משהו עצר אותי, התלבטתי האם זה מספיק טוב, לא הרגשתי עדיין שזה זה!
עברו הרבה מים בנהר, לאחר שנתנו צ'אנס, דיברנו, הכרנו, ראינו שיש הרבה במשותף והמון מציאת חן. ובעזרת חברים, משפחה ואנשים טובים, מצאנו את הדרך לגשר על פערים.
וב"ה אחרי שבעה חודשים בג' תמוז, אור לד', התארסנו ובדיוק כמעט חודשיים אחר כך, בג' אלול, התחתנו! ❤️
סיפור ההיכרות המיוחד של מלי ונתנאל, 24/01/24 14:39