הצטרפו חינם
הכירו באתר
הכירו באתר >

מזל טוב לאלדד ואביגיל שהכירו בשליש גן עדן (:

מילה חמה על החסד הנפלא שעשה עמנו ה' יתברך כאן באתר, ולחזק את ידיהם של כלל ציבור הרווקים והרווקות עם סיפור ההצלחה שלנו. הכרנו לראשונה בחודש אב של שנת תשע"ג (2013) באתר באמצעות הצ'ט.
אלדד ואביגיל | פורסם: 16/01/14 18:59

שלום לכלל גולשי שליש גן עדן! רוצים אנו לתת מילה חמה על החסד הנפלא שעשה עמנו ה' יתברך כאן באתר, ולחזק את ידיהם של כלל ציבור הרווקים והרווקות עם סיפור ההצלחה שלנו.

הכרנו לראשונה בחודש אב של שנת תשע"ג (2013) באתר באמצעות הצ'ט. אנכי, בעל תשובה ואשתי שתחי' גם כן בתהליך התחזקות.

לאחר שיחה קצרה ברוב חסדי ה' יתברך הסכימה הגברת לפגוש אותי ויצאנו למסע נהדר שלא ניתן להסביר אלא רק להודות, לברך, ולשבח. רוצים אנו לחזק את ידיכם ולשתף אתכם. ניתן לפגוש זיווג משורש הנשמה בכל מקום. כי אין גבול לשכינה. הקב"ה משפיע בכל פינה, בעולם הממשי ואפילו כאן במרחבי האינטרנט. באתר שליש גן עדן הנהדר.

התפללו, חזקו ויאמץ לבבכם. גשו ונסו וה' יתברך יצלח דרככם.

אוהבים, אלדד ואביגיל לוי

הטקסט שאת/ה מצטט/ת:

שלום לכלל גולשי שליש גן עדן! רוצים אנו לתת מילה חמה על החסד הנפלא שעשה עמנו ה' יתברך כאן באתר, ולחזק את ידיהם של כלל ציבור הרווקים והרווקות עם סיפור ההצלחה שלנו.

הכרנו לראשונה בחודש אב של שנת תשע"ג (2013) באתר באמצעות הצ'ט. אנכי, בעל תשובה ואשתי שתחי' גם כן בתהליך התחזקות.

לאחר שיחה קצרה ברוב חסדי ה' יתברך הסכימה הגברת לפגוש אותי ויצאנו למסע נהדר שלא ניתן להסביר אלא רק להודות, לברך, ולשבח. רוצים אנו לחזק את ידיכם ולשתף אתכם. ניתן לפגוש זיווג משורש הנשמה בכל מקום. כי אין גבול לשכינה. הקב"ה משפיע בכל פינה, בעולם הממשי ואפילו כאן במרחבי האינטרנט. באתר שליש גן עדן הנהדר.

התפללו, חזקו ויאמץ לבבכם. גשו ונסו וה' יתברך יצלח דרככם.

אוהבים, אלדד ואביגיל לוי

אלדד ואביגיל, 16/01/14 18:59
תגובתך:
! דווח למנהל האתר

תגובות, דעות, המלצות

יקירים! מזל טוב!! אלדד, השפה שלך שימחה אותי מאוד. 

הרבה הצלחה לשניכם. שתזכו לבנות בנין עדי עד. 

! דווח למנהל האתר

מצטרפת לפידבקים. כתבתם נהדר. אתם נראים נפלא ביחד. השמלה של אביגיל בטוב טעם. אאחל שה' יברך אתכם ותזכו לבנות בית נאמן בישראל, אמן.

! דווח למנהל האתר

אשלח תודה על החיזוק ודבריך המרגשים המדהימים מפי הבורא וכן שתהא ברכה הצלחה אהבה ואושר מופלא תמיד-אוריאל

! דווח למנהל האתר