הצטרפו חינם
הכירו באתר
הכירו באתר >

עוד משאלה שהתגשמה - מזל טוב לאסף והודיה שהכירו בשליש גן עדן (:

זה התחיל בנר ראשון של חנוכה, כשהדלקתי את הנרות הבעתי משאלה להכיר את הזיווג שלי משורש נשמתי והנה שעתיים אחר כך הודיה נרשמה לאתר ומיד ידעתי שזאת היא. שלחתי לה הודעה והפסקתי לחפש, כאילו משהו פנימי אמר לי שהיא תענה בחיוב.
אסף והודיה | פורסם: 04/03/14 19:37

זה התחיל בנר ראשון של חנוכה, כשהדלקתי את הנרות הבעתי משאלה להכיר את הזיווג שלי משורש נשמתי והנה שעתיים אחר כך הודיה נרשמה לאתר ומיד ידעתי שזאת היא. שלחתי לה הודעה והפסקתי לחפש, כאילו משהו פנימי אמר לי שהיא תענה בחיוב. יומיים אחרי כן קיבלתי ממנה הודעה חיובית, דיברנו בהודעות ואז גם בטלפון ואחרי אולי יומיים נפגשנו לפגישה ראשונה, כבר בפגישה הזאת אמרתי לה שאני מרגיש שהיא הולכת להיות אשתי, בפגישה השניה היא כבר התחילה להבין שאני צודק, בפגישה השלישית כבר באתי לאסוף אותה לשבת אצל ההורים שלי והצעתי לה נישואין, כמובן שהיא נענתה בחיוב ובלי תכנונים מרובים בתוך שלושה שבועות מהיום שהכרנו כבר היינו נשואים ועברנו לגור ביחד. ועכשיו אנחנו חיים באושר תודה לאתר הכרויות מספר אחד בעולם....שליש גן עדן.

אסף והודיה

הטקסט שאת/ה מצטט/ת:

זה התחיל בנר ראשון של חנוכה, כשהדלקתי את הנרות הבעתי משאלה להכיר את הזיווג שלי משורש נשמתי והנה שעתיים אחר כך הודיה נרשמה לאתר ומיד ידעתי שזאת היא. שלחתי לה הודעה והפסקתי לחפש, כאילו משהו פנימי אמר לי שהיא תענה בחיוב. יומיים אחרי כן קיבלתי ממנה הודעה חיובית, דיברנו בהודעות ואז גם בטלפון ואחרי אולי יומיים נפגשנו לפגישה ראשונה, כבר בפגישה הזאת אמרתי לה שאני מרגיש שהיא הולכת להיות אשתי, בפגישה השניה היא כבר התחילה להבין שאני צודק, בפגישה השלישית כבר באתי לאסוף אותה לשבת אצל ההורים שלי והצעתי לה נישואין, כמובן שהיא נענתה בחיוב ובלי תכנונים מרובים בתוך שלושה שבועות מהיום שהכרנו כבר היינו נשואים ועברנו לגור ביחד. ועכשיו אנחנו חיים באושר תודה לאתר הכרויות מספר אחד בעולם....שליש גן עדן.

אסף והודיה

אסף והודיה, 04/03/14 19:37
תגובתך:
! דווח למנהל האתר

תגובות, דעות, המלצות

המון מזל טוב!!

ברכה והצלחה בהקמת בית נאמן לאורך שנים רבות ומאושרות

! דווח למנהל האתר

על זה אומרים זריזין מקדמים למצוות המון מזל טוב

! דווח למנהל האתר

מזל טוב מזל טוב ברכה והצלחה Kiss ובקרוב ילדים צדיקים אמןTongue OutSmile

! דווח למנהל האתר

זה הדבר הכי טוב שקראתי מזה זמן רב!!

הלוואי כולם יהיו כמוך אסף..זכית והייתה לך סייעתא דישמיא רבה ..יש לך כנראה זכות אבות גדולה.. וגם אשתך זכתה..שיש לה בעל החלטי כמוך..כן יירבו כמוכם בישראל..ולכל הגברים באתר..הגיע הזמן ללמוד איך להתנהל..לא צריך למשוך את הקשר ..כשזה זה אז מרגישים!!!!!!!!בצלחה בניין עדי עד ...

! דווח למנהל האתר