הצטרפו חינם
הכירו באתר
הכירו באתר >

השערים נפתחו בזמן :) מזל טוב לטליה ונחמן שהכירו בשליש גן עדן!

בזכותכם המסע האישי שלנו נגמר. והתחיל מסע מדהים שימשך עד 120 אמן! ורצינו לומר לכל הרווקים והרווקות אל תתייאשו, הדבר שהכי החזיק אותי בתקופה הזאת זה האמונה והתפילה, חייבים לעשות השתדלות בכל כיוון, ובזמן הנכון ה' פותח את כל השערים.
טליה ונחמן | פורסם: 19/03/14 17:27

לכבוד שליש גן עדן היקרים:

"במשך שלוש שנים הסתובבתי בין חברות, שדכנים, ואתרים. באיזה שהו שלב מחקתי את עצמי מכל האתרים שהייתי רשומה בהם, הייתה תקופה שלא היה לי בכלל הצעות, ולא הייתי רגילה לזה והאמת היא שקצת התחלתי להתייאש... ולאחר זמן מה החלטתי לעשות השתדלות ולהיכנס לאתר שלכם. לאחר כשלושה שבועות קבלתי הודעה מנחמן שהוא רוצה להכיר, ולאחר שבוע וחצי התחלנו לצאת :) התחלנו לצאת בא' אלול ובר"ח כסלו נחמן הציע לי נישואים".

אנחנו רוצים להודות לכם על המפעל האדיר שעשיתם למען הרווקים והרווקות ושבזכותכם המסע האישי שלנו נגמר והתחיל מסע מדהים שימשך עד 120 אמן! ורצינו לומר לכל הרווקים והרווקות אל תתייאשו, הדבר שהכי החזיק אותי בתקופה הזאת זה האמונה והתפילה, חייבים לעשות השתדלות בכל כיוון, ובזמן הנכון ה' פותח את כל השערים.

בברכה, טליה ונחמן ארז  

הטקסט שאת/ה מצטט/ת:

לכבוד שליש גן עדן היקרים:

"במשך שלוש שנים הסתובבתי בין חברות, שדכנים, ואתרים. באיזה שהו שלב מחקתי את עצמי מכל האתרים שהייתי רשומה בהם, הייתה תקופה שלא היה לי בכלל הצעות, ולא הייתי רגילה לזה והאמת היא שקצת התחלתי להתייאש... ולאחר זמן מה החלטתי לעשות השתדלות ולהיכנס לאתר שלכם. לאחר כשלושה שבועות קבלתי הודעה מנחמן שהוא רוצה להכיר, ולאחר שבוע וחצי התחלנו לצאת :) התחלנו לצאת בא' אלול ובר"ח כסלו נחמן הציע לי נישואים".

טליה ונחמן, 19/03/14 17:27
תגובתך:
! דווח למנהל האתר

תגובות, דעות, המלצות

מזל טוב מהממת!! כ"כ שמחתי לשמוע :)

! דווח למנהל האתר