הצטרפו חינם
הכירו באתר
הכירו באתר >

בזכות כדור שוקולד :) מזל טוב לאביחי ומעיין שהכירו בשליש גן עדן!

הדייט היה ביום הכי עמוס בחיי, אחרי יום עבודה ארוך, הלכתי לעשות ביקור חולים לחבר טוב, וארגנתי לעצמי סבב דירות...רבע שעה לפני הדייט הלכתי לראות אחת אחרונה . הייתי כל כך חסרת חשק לדייט הצפוי.... את הצעת הנישואין קבלתי היכן שדרכנו התחילה!
אביחי ומעיין | פורסם: 25/03/14 10:25

לכבוד הנהלת שליש גן עדן

אמנם כשנה וחצי איננו באתר, אך היום חזרנו ובגדול כדי להודות!

התחתנו לפני חודשיים ואתם אשמים :)

עבור שנינו הנישואין הנם פרק ב' ובנוסף שנינו הורים לילדים. להלחים שתי משפחות למשפחה אחת אינה משימה של מה בכך ולפיכך ,מציאת בן זוג מדוייק ונכון אינו דבר המובן מאליו אך לשמחתנו הרבה זכינו ובענק!

רצינו לשתף כאן בסיפור המיוחד שלנו ובאמצעותו לנסות ולעודד את הגולשים.

הסיפור מתחיל בשיחת הטלפון הגרועה ביותר שהיתה עבורי (מעיין) בעולם הדייטים... לא היה חיבור ועל הכל מצאנו סיבה שלא להסכים, נוסיף לכך את העובדה שאביחי היה גרוש טרי לגמרי (כחודשיים אחר גירושין) ואני אישית חיפשתי מישהו עם פז"מ בעולם הגימלים... לא יודעת למה, אבל כנראה שלא סתם אומרים שיד ה' מכוונת.. החלטתי לתת צ'אנס ולהפגש עם אביחי.

באותה תקופה, הייתי עמוק עמוק בתוך בחינות באונ' במקביל לחיפוש אינטנסיבי אחר דירה להשכרה.

הדייט היה ביום הכי עמוס בחיי, אחרי יום עבודה ארוך, הלכתי לעשות ביקור חולים לחבר טוב, וארגנתי לעצמי סבב דירות...רבע שעה לפני הדייט הלכתי לראות אחת אחרונה . הייתי כל כך חסרת חשק לדייט הצפוי (בעקבות השיחה הכושלת) שהדיירים ראו זאת על פניי . הדיירים המקסימים הציעו לי כדור שוקולד להמתיק את יגוני... ומשם מצאתי את עצמנו בדייט ביפו אהובתי.

מדייט אחד נינוח ונעים המשכנו לדייט שני ושלישי והשאר היסטוריה ו...היסטריה - את הצעת הנישואין קבלתי היכן שדרכנו התחילה (יפו).

תודה לכם על הפלטפורמה הזו, זו אכן שליחות!

מעיין ואביחי

חברים, אנחנו רוצים לנצל את הבמה הקטנה שברשותנו ולהעביר את המסר של "לתת צאנס"! יש כל כך הרבה פנויות ופנויים מקסימים, טובים ואיכותיים ולכולם היכולת להעניק, ללמד , להכיל ולתת ! רק צריך לצאת מהריבוע ולהפתח גם לתבנית אחרת ממה שמדמיינים.

ואתם יודעים מה??? לא יזיק לאכול כדור שוקולד לפני דייט... מי יודע אולי זה קמע :)

הטקסט שאת/ה מצטט/ת:

לכבוד הנהלת שליש גן עדן

אמנם כשנה וחצי איננו באתר, אך היום חזרנו ובגדול כדי להודות!

התחתנו לפני חודשיים ואתם אשמים :)

עבור שנינו הנישואין הנם פרק ב' ובנוסף שנינו הורים לילדים. להלחים שתי משפחות למשפחה אחת אינה משימה של מה בכך ולפיכך ,מציאת בן זוג מדוייק ונכון אינו דבר המובן מאליו אך לשמחתנו הרבה זכינו ובענק!

רצינו לשתף כאן בסיפור המיוחד שלנו ובאמצעותו לנסות ולעודד את הגולשים.

הסיפור מתחיל בשיחת הטלפון הגרועה ביותר שהיתה עבורי (מעיין) בעולם הדייטים... לא היה חיבור ועל הכל מצאנו סיבה שלא להסכים, נוסיף לכך את העובדה שאביחי היה גרוש טרי לגמרי (כחודשיים אחר גירושין) ואני אישית חיפשתי מישהו עם פז"מ בעולם הגימלים... לא יודעת למה, אבל כנראה שלא סתם אומרים שיד ה' מכוונת.. החלטתי לתת צ'אנס ולהפגש עם אביחי.

באותה תקופה, הייתי עמוק עמוק בתוך בחינות באונ' במקביל לחיפוש אינטנסיבי אחר דירה להשכרה.

הדייט היה ביום הכי עמוס בחיי, אחרי יום עבודה ארוך, הלכתי לעשות ביקור חולים לחבר טוב, וארגנתי לעצמי סבב דירות...רבע שעה לפני הדייט הלכתי לראות אחת אחרונה . הייתי כל כך חסרת חשק לדייט הצפוי (בעקבות השיחה הכושלת) שהדיירים ראו זאת על פניי . הדיירים המקסימים הציעו לי כדור שוקולד להמתיק את יגוני... ומשם מצאתי את עצמנו בדייט ביפו אהובתי.

מדייט אחד נינוח ונעים המשכנו לדייט שני ושלישי והשאר היסטוריה ו...היסטריה - את הצעת הנישואין קבלתי היכן שדרכנו התחילה (יפו).

תודה לכם על הפלטפורמה הזו, זו אכן שליחות!

מעיין ואביחי

חברים, אנחנו רוצים לנצל את הבמה הקטנה שברשותנו ולהעביר את המסר של "לתת צאנס"! יש כל כך הרבה פנויות ופנויים מקסימים, טובים ואיכותיים ולכולם היכולת להעניק, ללמד , להכיל ולתת ! רק צריך לצאת מהריבוע ולהפתח גם לתבנית אחרת ממה שמדמיינים.

ואתם יודעים מה??? לא יזיק לאכול כדור שוקולד לפני דייט... מי יודע אולי זה קמע :)

אביחי ומעיין, 25/03/14 10:25
תגובתך:
! דווח למנהל האתר

תגובות, דעות, המלצות

בס"ד

מעיין היקרה מזל טוב מכל הלב. יש לך סיפור מיוחד במינו. ממש נהפוך הוא וכנגד כל הסיכויים. עלי לציין שפעם ראשונה שהנני מטריחה עצמי לקרוא סיפור חתונה של מישהו בכלל כי משהו שם בכתיבה שלך משך אותי להמשיך. בדרך כלל הנני פשוט מוחקת לפני קריאה. חיזקת אותי מאד מאד במיוחד בעניין של השיחה הראשונה שהייתה ההיפך הגמור ממה שמצפים. תודה רבה לך על החיזוקים זה עזר מאד. ברצוני לציין (בתור אחת שכותבת סיפורים וכתבות), שאת כשרונית מאד בכתיבה והיה מאד מעניין לקרא. דרך הבטוי שלך היא מקסימה. ממליצה לך לכתוב ספר.

אשמח שתכתבי לי את תגובתך לאימייל שלי: gavrielk@012.net.il 

בברכת מזל טוב ואיחולים

לבניית בית יהודי איתן עדי עד

בקדושה, בשמחה באהבה ובברכה

מרחל

! דווח למנהל האתר

Laughing

מזל טוב :-)

! דווח למנהל האתר

תודה רבה שחיזקתם אותנו וחלקתם איתנו את הסיפור המיוחד והאישי שלכם!

! דווח למנהל האתר