הצטרפו חינם
הכירו באתר
הכירו באתר >

יום אחד זה יקרה :) מזל טוב מרגש ליעל ושגיא שהכירו בשליש גן עדן!

אחותי הציעה לי להיכנס לאתר היכרויות- ''שליש גן עדן''. בהתחלה חשבתי שזה פתטי, מוזר אבל בסוף החלטתי שאולי זאת הדרך שבה אכיר את האחד. ושכדאי לנסות לראות אם זה מתאים.. בסופו של דבר זה קרה לנו!
יעל ושגיא | פורסם: 24/04/14 10:07

צוות שליש גן עדן שלום, 

אחותי הציעה לי להיכנס לאתר היכרויות- ''שליש גן עדן''. בהתחלה חשבתי שזה פתטי, מוזר אבל בסוף החלטתי שאולי זאת הדרך שבה אכיר את האחד. ושכדאי לנסות לראות אם זה מתאים. נכנסתי לאתר, קיבלתי ושלחתי הרבה הודעות. לאחר 4 חודשים הרגשתי מתוסכלת ושמכאן אני לא אצא עם חתן. החלטתי להתנתק. באותו יום שבאתי להתנתק קיבלתי 2 הודעות ואחד מהם היה שגיא (בעלי היום). אמרתי לעצמי שאני שולחת לשניהם את המספר ושלי בכל זאת מתנתקת מהאתר.

לאחר יומיים שגיא התקשר, דברנו ונפגשנו. בסופו של דבר והדבר הוביל לחתונה מלאה באהבה ושמחה. אני רוצה לומר לכל הרווקים והרווקות שאני יודעת שהדרך למצוא את האחד אחת נורא קשה, מתסכלת ולפעמים אפילו קצת מדכאת. אבל אסור לתת לזה להשפיע עליכם ולהמשיך לחפש ולא לוותר. בסופו של דבר זה קרה לנו! אני מקווה שמהסיפור שלנו תשאבו כוחות להמשיך לנסות ולא להתייאש :)

רציתי להודות לכם - מקימי האתר שבזכותכם פגשתי את שאהבה נפשי. תודה רבה!!

יעל ושגיא

הטקסט שאת/ה מצטט/ת:

צוות שליש גן עדן שלום, 

אחותי הציעה לי להיכנס לאתר היכרויות- ''שליש גן עדן''. בהתחלה חשבתי שזה פתטי, מוזר אבל בסוף החלטתי שאולי זאת הדרך שבה אכיר את האחד. ושכדאי לנסות לראות אם זה מתאים. נכנסתי לאתר, קיבלתי ושלחתי הרבה הודעות. לאחר 4 חודשים הרגשתי מתוסכלת ושמכאן אני לא אצא עם חתן. החלטתי להתנתק. באותו יום שבאתי להתנתק קיבלתי 2 הודעות ואחד מהם היה שגיא (בעלי היום). אמרתי לעצמי שאני שולחת לשניהם את המספר ושלי בכל זאת מתנתקת מהאתר.

לאחר יומיים שגיא התקשר, דברנו ונפגשנו. בסופו של דבר והדבר הוביל לחתונה מלאה באהבה ושמחה. אני רוצה לומר לכל הרווקים והרווקות שאני יודעת שהדרך למצוא את האחד אחת נורא קשה, מתסכלת ולפעמים אפילו קצת מדכאת. אבל אסור לתת לזה להשפיע עליכם ולהמשיך לחפש ולא לוותר. בסופו של דבר זה קרה לנו! אני מקווה שמהסיפור שלנו תשאבו כוחות להמשיך לנסות ולא להתייאש :)

רציתי להודות לכם - מקימי האתר שבזכותכם פגשתי את שאהבה נפשי. תודה רבה!!

יעל ושגיא

יעל ושגיא, 24/04/14 10:07
תגובתך:
! דווח למנהל האתר

תגובות, דעות, המלצות

תודה על העידוד יעל והרבה מזל טוב ליעל ושגיאSmile

! דווח למנהל האתר

מזל טוב ברכה והצלחה

! דווח למנהל האתר