הצטרפו חינם
הכירו באתר
הכירו באתר >

מושלם...:) מזל טוב לליז ואלירן שהכירו בשליש גן עדן!

הוא המליץ לי על האתר המושלם הזה .. הוא אמר לי שגם הוא הכיר משהי מדהימה באתר לכן המליץ בחום, כן מי היה מאמין.. פגשתי בחור טוב בעל מידות טובות, ברוך השם זכיתי, וגם הוא זכה!!
ליז ואלירן | פורסם: 15/05/14 09:31

"האתר הכי איכותי והכי טוב להיכרויות": מי היה מאמין שפגשתי את שאהבה נפשי באתר הכרויות. 

בחיים לא חלמתי על זה, יום אחד פגשתי מישהו שהיה איתי בבית הספר, גם מתחזק ברוך השם, אחרי תקופה שלא ראיתי אותו, הוא שאל אותי מה נשמע, אם יש לי מישהו, אמרתי לו שלא,  הוא המליץ לי על האתר המושלם הזה .. הוא אמר לי שגם הוא הכיר משהי מדהימה באתר לכן המליץ בחום, כן מי היה מאמין.. פגשתי בחור טוב בעל מידות טובות, ברוך השם זכיתי,  וגם הוא זכה!!  

אנחנו מאורסים כבר מעל לחודש,  מחפשים אולם ויאללה חתונה :)

הטקסט שאת/ה מצטט/ת:

"האתר הכי איכותי והכי טוב להיכרויות": מי היה מאמין שפגשתי את שאהבה נפשי באתר הכרויות. 

בחיים לא חלמתי על זה, יום אחד פגשתי מישהו שהיה איתי בבית הספר, גם מתחזק ברוך השם, אחרי תקופה שלא ראיתי אותו, הוא שאל אותי מה נשמע, אם יש לי מישהו, אמרתי לו שלא,  הוא המליץ לי על האתר המושלם הזה .. הוא אמר לי שגם הוא הכיר משהי מדהימה באתר לכן המליץ בחום, כן מי היה מאמין.. פגשתי בחור טוב בעל מידות טובות, ברוך השם זכיתי,  וגם הוא זכה!!  

אנחנו מאורסים כבר מעל לחודש,  מחפשים אולם ויאללה חתונה :)

ליז ואלירן, 15/05/14 09:31
תגובתך:
! דווח למנהל האתר

תגובות, דעות, המלצות

מזל טוב בשעה טובה ורק אושר ונחת

! דווח למנהל האתר

תצליחו מתוקיםLaughing

! דווח למנהל האתר