לצוות שליש גן עדן היקר!
לאחר שבועיים באתר הכרתי את הזיווג שלי ב 12.2.14. ומשם עברנו לטלפון וברוך ה' זכינו להינשא ב 12.8.14. אני באה מרקע חרדי ולא חשבתי להיכנס לאתר הכרויות באינטרנט. אבל חברה שלי דחפה אותי לנסות, להיכנס ולראות, במידה וזה לא יסתדר- תמיד אפשר לצאת. באותה תקופה, הייתי בעיצומם של לימודים, בגיל 21 לא חשבתי לרגע להתחיל לחפש זיווג. מאוד נרתעתי מהרעיון ודחיתי אותו כי אני לא אחת שמעלה תמונות, אפילו פייסבוק אין לי.
לאחר חודש, חברתי הפצירה בי שוב...והפעם נכנסתי. סקפטית מאד ובטוחה שאצא משם תוך כמה שעות. לאט לאט התחלתי לקבל הודעות מבחורים מאד רציניים, רובם יראי שמים וכתבו שהם אך ורק למטרה רצינית. בגלל שעדיין לא הרגשתי בשלה למשהו רציני.. שללתי כל אחד.
לאחר שבוע וחצי באתר.. נשלחה לי הודעה מבחור מקסים שהציג את עצמו כאדיר. מבלי לשים לב, השבתי לו חזרה. הוא היה מאד קונקרטי ורצה ישר את המס נייד שלי. מיותר לציין שבחורים שלפניו שרצו את הנייד שלי, לא נתתי להם בכלל. ובמקרה שלו... לא יודעת למה.. נתתי לו ישר את הנייד שלי. וכבר בשיחה הראשונה התבהר לשנינו שיש כאן משהו רציני ואמיתי. . והנה... אני כאן...כותבת את הסיפור שלי לכם. סיפור תודה שכבר הרבה זמן רציתי לכתוב לכם. לא חשבתי שאצלי זה יהיה כל כך בקלות והכל הודות לכם. וזה מסר לכולם, ששוללים אתרי הכרויות למיניהם.. זה לא סתם אתר הכרויות רגיל. הכל לשם שמיים בלבד!! תודה לבורא עולם שבלעדיו שום דבר לא היה זז. מאחלת שתמשיכו לעשות חייל בעבודת חסד שלכם.
מצ"ב תמונה מהחתונה. שרי ואדיר
לצוות שליש גן עדן היקר!
לאחר שבועיים באתר הכרתי את הזיווג שלי ב 12.2.14. ומשם עברנו לטלפון וברוך ה' זכינו להינשא ב 12.8.14. אני באה מרקע חרדי ולא חשבתי להיכנס לאתר הכרויות באינטרנט. אבל חברה שלי דחפה אותי לנסות, להיכנס ולראות, במידה וזה לא יסתדר- תמיד אפשר לצאת. באותה תקופה, הייתי בעיצומם של לימודים, בגיל 21 לא חשבתי לרגע להתחיל לחפש זיווג. מאוד נרתעתי מהרעיון ודחיתי אותו כי אני לא אחת שמעלה תמונות, אפילו פייסבוק אין לי.
לאחר חודש, חברתי הפצירה בי שוב...והפעם נכנסתי. סקפטית מאד ובטוחה שאצא משם תוך כמה שעות. לאט לאט התחלתי לקבל הודעות מבחורים מאד רציניים, רובם יראי שמים וכתבו שהם אך ורק למטרה רצינית. בגלל שעדיין לא הרגשתי בשלה למשהו רציני.. שללתי כל אחד.
שרי ואדיר, 04/01/15 13:38