הצטרפו חינם
הכירו באתר
הכירו באתר >

הצעד הראשון שלה :) מזל"ט לבן ומוריה שהכירו בשליש!

הסיפור שלנו התחיל דרך אשתי.. היא זו שעשתה את הצעד הראשון ושלחה לי הודעה... לאחר בערך חודש נכנסתי לאתר וראיתי את הכרטיס שלה. למרות שהיה נראה לי שהסגנון שלנו שונה החלטתי לתת צ'אנס.. וכך התחלנו את הקשר שהוביל ב"ה לחתונה!
בן ומוריה | פורסם: 25/12/16 15:32

לצוות שליש המקסימים!

גם אנחנו הכרנו, התאהבנו והתחתנו דרככם!

הסיפור שלנו התחיל דרך אשתי.. היא זו שעשתה את הצעד הראשון ושלחה לי הודעה,

אך מכיוון שבדקתי קשר באותו זמן הדבר לא יצא לפועל. לאחר בערך חודש נכנסתי לאתר וראיתי את הכרטיס שלה. למרות שהיה נראה לי שהסגנון שלנו שונה החלטתי לתת צ'אנס ושלחתי לה הודעה וכך התחלנו את הקשר שהוביל ב"ה לחתונה!

אשתי סיפרה לי שבמקרה (רק מה') היא נכנסה לאתר באותו ערב, כי בתקופה האחרונה הכרטיס שלה היה מוקפא.

אני חייב לציין ששנינו לא היינו בכיוון של אתר הכרויות. אני הייתי בדעה שאתר הכרויות מיועד רק לאנשים שאין להם הצעות מחברים. אך האמת שהדבר בכלל לא נכון באתר יש כ"כ הרבה בחורים ובחורות מדהימים!!!

לכל מי שנמצא באתר אל תוותרו, גם אם לא הכל הולך חלק, בסוף  מה שצריך לקרות יקרה.

ולמי שלא באתר- אולי הגיע הזמן לנסות ;)

אל תפסיקו לנסות, תמיד תתפללו לה' יתברך שיכוון אתכם וישלח לכם את הזיווג שהכי מתאים לכם, והכי חשוב אל תשברו אם לא הלך לכם עם מישהו/י שיצאתם איתו/ה, או ששלחתם הודעה ולא הגיבו. הזיווג שלכם יגיע בעתו ובזמנו.

תשועת ה' כהרף עין. בהצלחה לכולם (=

תודה רבה לצוות שליש! אי אפשר בכלל להבין את גודל התודה שאנו מוקירים לכם, לא ניתן כלל להשיב על דבר עצום כזה!! ה' יברך אתכם ויסייע בידכם לכוון ולעזור לזוגות נוספים.

בן ומוריה גולן.

הטקסט שאת/ה מצטט/ת:

לצוות שליש המקסימים!

גם אנחנו הכרנו, התאהבנו והתחתנו דרככם!

הסיפור שלנו התחיל דרך אשתי.. היא זו שעשתה את הצעד הראשון ושלחה לי הודעה,

אך מכיוון שבדקתי קשר באותו זמן הדבר לא יצא לפועל. לאחר בערך חודש נכנסתי לאתר וראיתי את הכרטיס שלה. למרות שהיה נראה לי שהסגנון שלנו שונה החלטתי לתת צ'אנס ושלחתי לה הודעה וכך התחלנו את הקשר שהוביל ב"ה לחתונה!

אשתי סיפרה לי שבמקרה (רק מה') היא נכנסה לאתר באותו ערב, כי בתקופה האחרונה הכרטיס שלה היה מוקפא.

אני חייב לציין ששנינו לא היינו בכיוון של אתר הכרויות. אני הייתי בדעה שאתר הכרויות מיועד רק לאנשים שאין להם הצעות מחברים. אך האמת שהדבר בכלל לא נכון באתר יש כ"כ הרבה בחורים ובחורות מדהימים!!!

בן ומוריה, 25/12/16 15:32
תגובתך:
! דווח למנהל האתר

תגובות, דעות, המלצות

עדיין אין תגובות.