הסיפור שלנו התחיל באפריל 2016. החלטתי לכתוב לאודליה, בהתאם לכרטיס שלה היה נראה שאנחנו יכולים להתאים. דיברנו כשבוע בטלפון ומאוד התחברנו והחלטנו להיפגש. בדייט הראשון לא הייתה הרגשה של חיבור והתאמה על אף שבטלפון דיברנו המון וחלקנו הרבה נושאי שיחה שונים ומשותפים.בסוף הדייט, למרות ההרגשה הקצת מוזרה, החלטנו לתת הזדמנות נוספת ולהיפגש למחרת בים, כדי להינות מהנוף ולנשום אוויר נקי. לקראת הערב אחרי שדיברנו המון והיה מאוד מעניין, הרגשנו שהקרח בינינו נמס. ומאותו יום התראינו כל יום במשך שבועיים, וכבר אחרי חודש ידעתי שזאת אישתי לעתיד. למה?
כאשר אנחנו יוצרים החלטה שהגיע זמן לבנות בית ולמצוא אישה או בעל, כל אחד ואחת מאיתנו מתארים פחות או יותר איך בן או בת זוג עתידיים אמורים להיות. אני לא מדבר על רשימת מכולת, אלה הכוונה היא לתכונות אופי מסוימות שאנו סבורים שבן או בת הזוג אמורים לבוא איתן. לדעתנו, מאוד חשוב להיות גמיש עבור דברים שוליים ויותר להתמקד בתכונות החשובות שמהוות תשתית לזוגיות טובה.בנוגע להגדרות באתר, כפי שטוענת אודליה, צריך להיות עם ראש פתוח ולהבין שמאוד קשה לאדם להגדיר את עצמו, מבחינת: השקפה דתית, מוצא או פשוט תיאור עצמי, כי אדם הוא מורכב וכדי להבין יותר טוב את הפנימיות שלו, עדיף לתת צ’אנס לשיחה טלפונית, שממנה הדברים נהיים ברורים יותר.בדיעבד, מתברר שאם לא הייתי רושם בהגדרות "השקפה דתית", השקפה מסויימת שאודליה חשבה שהכי מתאים לה, או מוצא מעורב, היא לא הייתה עונה לי. כמובן שהיום היא מבינה כמה ניסי היה הדבר, במיוחד לאור העובדה שהשדה של ההשקפה הדתית שלי, השתנה מספר פעמים בזמן שהייתי מנוי באתר. אך למזלי, באותה תקופה שהכרנו ההגדרות שלי בכרטיס, התאימו לחיפוש שלה ולכן היא ראתה סיכוי לקשר. ולבסוף חשוב לזכור, שהזיווג האמיתי מגיע מהשמיים, ואנחנו רק צריכים לעשות השתדלות ולנסות לראות את הדבר האמיתי. מלכתחילה היה נראה שאנחנו בכלל לא מתאימים, אך אחרי כל הניסים שסייעו לחיבור בינינו, אנחנו מאמינים בכך- שאם זה זה, זה יקרה, ואין לדעת מאין זה יבוא, לכן שווה לנסות בכל כלי אפשרי.תודה גדולה לשליש גן עדן שנתתם לנו הזדמנות להכיר וב"ה להינשא.אוהבים ומעריכים אודליה ואריאל.
הסיפור שלנו התחיל באפריל 2016. החלטתי לכתוב לאודליה, בהתאם לכרטיס שלה היה נראה שאנחנו יכולים להתאים. דיברנו כשבוע בטלפון ומאוד התחברנו והחלטנו להיפגש. בדייט הראשון לא הייתה הרגשה של חיבור והתאמה על אף שבטלפון דיברנו המון וחלקנו הרבה נושאי שיחה שונים ומשותפים.בסוף הדייט, למרות ההרגשה הקצת מוזרה, החלטנו לתת הזדמנות נוספת ולהיפגש למחרת בים, כדי להינות מהנוף ולנשום אוויר נקי. לקראת הערב אחרי שדיברנו המון והיה מאוד מעניין, הרגשנו שהקרח בינינו נמס. ומאותו יום התראינו כל יום במשך שבועיים, וכבר אחרי חודש ידעתי שזאת אישתי לעתיד. למה?
אריאל ואודליה, 16/03/17 14:24