הצטרפו חינם
הכירו באתר
הכירו באתר >

עינבר ורז מנדלסון , זוג נוסף שממליץ לכם לנסות.. מניסיון זה הצליח..:)

לפני שהכרנו עינבר (אישתי היקרה) ואני היינו שנינו כמו רבים אחרים מאוד מאוד סקפטיים לגבי כל העניין הזה שנקרא אתרי הכרויות הכרויות דרך האינטרנט.
מערכת | פורסם: 29/01/13 21:34

למשתמשי האתר שליש גן עדן שלום רב.

לפני שהכרנו עינבר (אישתי היקרה) ואני היינו שנינו כמו רבים אחרים מאוד מאוד סקפטיים לגבי כל העניין הזה שנקרא אתרי הכרויות הכרויות דרך האינטרנט.

הרבה אנשים אינם מאמינים שאפשר למצוא את האישה או הגבר המתאימים להקים איתו/איתה משפחה.

הם חושבים שהאנשים שבאתרים הללו מסתירים דברים או שמים תמונה שאינה מדויקת ודברים נוספים אשר מובילים לחוסר אמון באתרים הנ"ל.

דבר זה היה בעבר זמנים השתנו היום לאט לאט נהייה יותר טריוויאלי להכיר בצורה זאת .

ולדעתי אם באמת רוצים להכיר ולמצוא את הזווג אז צריך להשקיע באמת ולנסות בכל המישורים ולא לפחד ולהירתע 

אני מצאתי באתר את האישה המדהימה ביותר (בשבילי)  

ולכל מי שמתלבט אז אל!.

תכנסו יש המון אנשים אמיתיים ואכותיים שמחפשים כמוכם את השותף המתאים להקים איתו בית ומשפחה ושיהיה המון בהצלחה 

אני את שלי מצאתי

אז תודה רבה לצוות שלי גן עדן אתם עושים עבודת קודש תמשיכו ככה 

בהערכה רבה עינבר ורז מנדלסון  

נ.ב. סיפרנו לחברה שלנו על האתר והיא גם הכירה שם לאחרונה והתארסה.. 

הטקסט שאת/ה מצטט/ת:

למשתמשי האתר שליש גן עדן שלום רב.

הרבה אנשים אינם מאמינים שאפשר למצוא את האישה או הגבר המתאימים להקים איתו/איתה משפחה.

הם חושבים שהאנשים שבאתרים הללו מסתירים דברים או שמים תמונה שאינה מדויקת ודברים נוספים אשר מובילים לחוסר אמון באתרים הנ"ל.

דבר זה היה בעבר זמנים השתנו היום לאט לאט נהייה יותר טריוויאלי להכיר בצורה זאת .

ולדעתי אם באמת רוצים להכיר ולמצוא את הזווג אז צריך להשקיע באמת ולנסות בכל המישורים ולא לפחד ולהירתע 

אני מצאתי באתר את האישה המדהימה ביותר (בשבילי)  

ולכל מי שמתלבט אז אל!.

תכנסו יש המון אנשים אמיתיים ואכותיים שמחפשים כמוכם את השותף המתאים להקים איתו בית ומשפחה ושיהיה המון בהצלחה 

אני את שלי מצאתי

אז תודה רבה לצוות שלי גן עדן אתם עושים עבודת קודש תמשיכו ככה 

בהערכה רבה עינבר ורז מנדלסון  

נ.ב. סיפרנו לחברה שלנו על האתר והיא גם הכירה שם לאחרונה והתארסה.. 

מערכת, 29/01/13 21:34
תגובתך:
! דווח למנהל האתר

תגובות, דעות, המלצות

מתוקים!!!  :)

! דווח למנהל האתר

השמיים הם הגבול, כי הכל ממנו יתברך, ופה אנחנו צריכים לעשות את המוטל עלינו. כל הכבוד, לכם, לאתר, ולבורא עולם

! דווח למנהל האתר