הצטרפו חינם
הכירו באתר
הכירו באתר >

עוד זוג חמוד של שליש גן עדן- שי לי וניר יורב

אנו רוצים לפנות ולומר לכל היושבים בבית שחוששים להכיר דרך האינטרנט שהנה זה עובד!! ומומלץ בחום!!
מערכת | פורסם: 06/03/13 20:40

אתר שליש גן עדן שלום,

לאחר מספר ניסיונות של היכרויות ודייטים שנעשו בעזרת מכרים שונים, חשבנו לחפש דרך אחרת, ראינו המלצות בעיתון ושמענו גם מחברים, החלטנו לעשות מעשה אמיץ ולקחת את העניינים לידיים ונרשמנו (בנפרד כמובן...) לאתר. בהמשך נוצרה היכרות שהתחילה במייל והמשיכה בפגישות ושיחות טלפון אל תוך הלילה... לאחר מספר חודשים התארסנו וב"ה בשעה טובה ומוצלחת, התחתנו. אנו רוצים לפנות ולומר לכל היושבים בבית שחוששים להכיר דרך האינטרנט שהנה זה עובד!! ומומלץ בחום!!  

אנו מודים לכם מקרב לב, מחזקים אתכם בעבודתכם הברוכה ושמחים לעודד את אלו שעוד מחפשים שידעו שבע"ה הם בכיוון הנכון.

שתזכו לברכה והצלחה בכל מעשה ידיכם, 

שי לי וניר יורב :)

הטקסט שאת/ה מצטט/ת:

אתר שליש גן עדן שלום,

לאחר מספר ניסיונות של היכרויות ודייטים שנעשו בעזרת מכרים שונים, חשבנו לחפש דרך אחרת, ראינו המלצות בעיתון ושמענו גם מחברים, החלטנו לעשות מעשה אמיץ ולקחת את העניינים לידיים ונרשמנו (בנפרד כמובן...) לאתר. בהמשך נוצרה היכרות שהתחילה במייל והמשיכה בפגישות ושיחות טלפון אל תוך הלילה... לאחר מספר חודשים התארסנו וב"ה בשעה טובה ומוצלחת, התחתנו. אנו רוצים לפנות ולומר לכל היושבים בבית שחוששים להכיר דרך האינטרנט שהנה זה עובד!! ומומלץ בחום!!  

אנו מודים לכם מקרב לב, מחזקים אתכם בעבודתכם הברוכה ושמחים לעודד את אלו שעוד מחפשים שידעו שבע"ה הם בכיוון הנכון.

שתזכו לברכה והצלחה בכל מעשה ידיכם, 

שי לי וניר יורב :)

מערכת, 06/03/13 20:40
תגובתך:
! דווח למנהל האתר

תגובות, דעות, המלצות

איזה תמונה יפה.. 

! דווח למנהל האתר

מזל טוב חברים Kissברכה והצלחה  ובהצלחה אמן

! דווח למנהל האתר

מזל טוב  לזוג המושלם שתשרה בניכם אהבה.כבוד.וברכה .אושר.ושמחה

! דווח למנהל האתר