לצוות שליש גן עדן.
האמת שאני לא נרשמתי לאתר בעצמי... לא האמנתי בדברים האלה. אני מגיעה מבית חרדי ולא הכרתי בכלל את שליש גן עדן, לא ידעתי שיש אפשרות כזו של היכרות דרך אתר אינטרנט. חברה שלי אמרה לי להירשם והסכמתי לה לרשום אותי לאתר, אך לא חשבתי שזה יגיע להיכרות אמיתית ולחתונה.
יצאתי עם כמה גברים מהאתר אבל זה לא צלח. יום אחד, אחרי הרבה זמן שלא הייתי בפעילות באתר ולא התייחסתי להודעות, החלטתי ללא כל סיבה הגיונית לנסות להיכנס.
כשהסתכלתי בהודעות ששלחו לי, הבחנתי בהודעה של דניאל, הוא היה חוזר בתשובה כמה חודשים, ואני חרדית מבית. מלכתחילה רציתי לצאת רק עם גברים שהם חרדים מהבית, או שהם חיים באורח החיים הזה כבר כמה שנים טובות. בגלל שדניאל היה חוזר בתשובה רק כמה חודשים, לא חשבתי שזה ימשיך לקשר רציני. אבל מהפעם הראשונה שנפגשנו ראינו שיש חיבור.
באותה פגישה הוא אמר לי "את תהיי אשתי!". סיפרתי על זה לאמא שלי, אמרתי לה, "מה הוא חושב לעצמו?" וצחקנו... אחרי חודש הוא הציע לי נישואים, ואחרי שלושה חודשים התחתנו באהבה ובשמחה.
היום אנחנו נשואים כמעט שנה, ולאחרונה ילדתי את הבן הראשון שלנו :)
האתר שלכם מדהים! יש לי שתי חברות שבמקביל אליי יוצאות עם מישהו מהאתר. שלושתנו התחתנו בערך באותה תקופה וילדנו ביחד...
אין מספיק מילים שיוכלו לתאר את גודל הכרת הטוב, תודה רבה!
אוהבים אוריה ודניאל.
לצוות שליש גן עדן.
האמת שאני לא נרשמתי לאתר בעצמי... לא האמנתי בדברים האלה. אני מגיעה מבית חרדי ולא הכרתי בכלל את שליש גן עדן, לא ידעתי שיש אפשרות כזו של היכרות דרך אתר אינטרנט. חברה שלי אמרה לי להירשם והסכמתי לה לרשום אותי לאתר, אך לא חשבתי שזה יגיע להיכרות אמיתית ולחתונה.
יצאתי עם כמה גברים מהאתר אבל זה לא צלח. יום אחד, אחרי הרבה זמן שלא הייתי בפעילות באתר ולא התייחסתי להודעות, החלטתי ללא כל סיבה הגיונית לנסות להיכנס.
אוריה ודניאל, 19/11/17 14:55