הסיפור שלי מתחיל לפני 4 שנים, מאותו יום שאבא שלי נפטר איבדתי את שמחת החיים שלי.
לקחתי את האובדן מאוד קשה, נפער בי חלל שחור של כאב וצער שהוא בלתי נתפס. לא חשבתי בכלל להקים משפחה ולהתחתן, כי הייתי במקום מאוד חלש ופגיע, לא הצלחתי להתרומם ולחיות, הייתי שקוע באובדן שלי.
על האתר שלכם שמעתי מחבר טוב שהתחתן דרכיכם ודרבן אותי להכנס ולהרשם. הוא אמר לי: מה אכפת לך, לפחות תנסה ואכן ניסיתי...
נרשמתי, אך תוך כדי חשבתי לעצמי שזה בזבוז זמן, כי מה הסיכוי שאכיר בצורה הזאת?!?
תוך כדי חיפוש נתקלתי בכרטיס של מלי שהיא כיום אישתי. ישר כשראיתי את הפרופיל שלה, משהו הרגיש לי טוב, משהו קסם לי... החלטתי לשלוח לה הודעה ולחכות כיצד זה יתגלגל.
בהתחלה היא לא נענתה בחיוב, אך משהו בה נפתח לאט לאט והיא התחילה להשתחרר ולענות בחיוב לפגישה. ואכן, כשראיתי אותה בפגישה הראשונה, ידעתי שהיא תהיה אישתי.
הרגשתי שהיא ממלאת את החלל השחור שנפער בתוכי, שהיא מאירה את הנשמה שלי. שהחיבור בינינו מלא באש של שכינה שחודרת וקורנת בתוכי - חיים.
וכאן זה המקום להודות לכם על עבודת הקודש שאתם עושים ומתפעלים אותה יום יום.
כן, בזכותכם זכיתי להתחתן חודש שעבר, בזכותכם זכיתי להכיר אישה טובה, שנותנת לי כוח לקום ולחלום חלומות על בית מלא באהבה, עם המון ילדים שיגיעו בעז"ה ועם המון שמחה.
תודה לכם על הכל, ממליצים לכל הרווקים והרווקות לנסות ולהעיז כי במקום הכי שחור וכואב, חודר האור.
והאור הזה, הוא ללא ספק אתם- שליש גן עדן.
תודה על הכל!
אוהבים ערן ומלי.
הסיפור שלי מתחיל לפני 4 שנים, מאותו יום שאבא שלי נפטר איבדתי את שמחת החיים שלי.
לקחתי את האובדן מאוד קשה, נפער בי חלל שחור של כאב וצער שהוא בלתי נתפס. לא חשבתי בכלל להקים משפחה ולהתחתן, כי הייתי במקום מאוד חלש ופגיע, לא הצלחתי להתרומם ולחיות, הייתי שקוע באובדן שלי.
על האתר שלכם שמעתי מחבר טוב שהתחתן דרכיכם ודרבן אותי להכנס ולהרשם. הוא אמר לי: מה אכפת לך, לפחות תנסה ואכן ניסיתי...
נרשמתי, אך תוך כדי חשבתי לעצמי שזה בזבוז זמן, כי מה הסיכוי שאכיר בצורה הזאת?!?
תוך כדי חיפוש נתקלתי בכרטיס של מלי שהיא כיום אישתי. ישר כשראיתי את הפרופיל שלה, משהו הרגיש לי טוב, משהו קסם לי... החלטתי לשלוח לה הודעה ולחכות כיצד זה יתגלגל.
בהתחלה היא לא נענתה בחיוב, אך משהו בה נפתח לאט לאט והיא התחילה להשתחרר ולענות בחיוב לפגישה. ואכן, כשראיתי אותה בפגישה הראשונה, ידעתי שהיא תהיה אישתי.
ערן ומלי, 10/12/17 13:23