הצטרפו חינם
הכירו באתר
הכירו באתר >

הדרך לחתונה - קרובה מתמיד! מזל טוב ענק לזהר ומתן שהכירו בשליש :)

כרטיס אחד דיבר אלי יותר מכולם והחלטתי לשלוח לו הודעה חזרה בדיליי של שנה. להפתעתי, זה היה עדיין רלוונטי, הוא חזר אליי, ומשם כבר ידענו שהדרך לחתונה, קרובה מתמיד. ואכן זכינו להנשא בתחילת השנה!   
זהר ומתן | פורסם: 24/12/17 12:28

לצוות שליש גן עדן, 

הסיפור שלי לא מתחיל בהרשמה לאתר, מכיוון שטכנית לא פתחתי פרופיל באתר ובכל זאת זה קרה :)

כשהייתי בשליחות בחו"ל, אחותי הגדולה רשמה אותי מבלי ידיעתי. נוכחתי לגלות זאת דרך המייל שלי, שהתמלא בעשרות הודעות ופניות מבחורים שונים. בהתחלה השבתי שזה לא רלוונטי כי אני בחו"ל, ויותר מאוחר פשוט הקפאתי את הכרטיס ואת כל הדואר הנכנס שהציף אותי.  

רק אחרי שנה כשהגעתי להחלטה לפתוח מחדש את הפרופיל גיליתי הודעות חדשות מכל אותה תקופה. החלטתי להיות יסודית ולעבור על מעל ל-100 ההודעות שנשלחו אליי. מתוכם כרטיס אחד דיבר אלי יותר מכולם והחלטתי לשלוח לו הודעה חזרה בדיליי של שנה.

להפתעתי, זה היה עדיין רלוונטי, הוא חזר אליי, ומשם כבר ידענו שהדרך לחתונה, קרובה מתמיד.

ואכן זכינו להנשא בתחילת השנה, ועדיין נדהמים איך הכל הסתדר בכזו דרך מופלאה ומדוייקת.  

תודה לכם שהייתם כלי נהדר למפגש ביני לבין מתן.  

ולכם הרווקים והרווקות רציתי לחזק ידיכם, לתת הזדמנות ולנסות... ואולי, בעזרת ה', לפגוש באחד או באחת. בהצלחה לכולם.  

זהר ומתן. 

הטקסט שאת/ה מצטט/ת:

לצוות שליש גן עדן, 

הסיפור שלי לא מתחיל בהרשמה לאתר, מכיוון שטכנית לא פתחתי פרופיל באתר ובכל זאת זה קרה :)

כשהייתי בשליחות בחו"ל, אחותי הגדולה רשמה אותי מבלי ידיעתי. נוכחתי לגלות זאת דרך המייל שלי, שהתמלא בעשרות הודעות ופניות מבחורים שונים. בהתחלה השבתי שזה לא רלוונטי כי אני בחו"ל, ויותר מאוחר פשוט הקפאתי את הכרטיס ואת כל הדואר הנכנס שהציף אותי.  

רק אחרי שנה כשהגעתי להחלטה לפתוח מחדש את הפרופיל גיליתי הודעות חדשות מכל אותה תקופה. החלטתי להיות יסודית ולעבור על מעל ל-100 ההודעות שנשלחו אליי. מתוכם כרטיס אחד דיבר אלי יותר מכולם והחלטתי לשלוח לו הודעה חזרה בדיליי של שנה.

להפתעתי, זה היה עדיין רלוונטי, הוא חזר אליי, ומשם כבר ידענו שהדרך לחתונה, קרובה מתמיד.

זהר ומתן, 24/12/17 12:28
תגובתך:
! דווח למנהל האתר

תגובות, דעות, המלצות

עדיין אין תגובות.