לאחר שנת נישואים מוצלחת ומאושרת, החלטנו לספר את סיפורנו ולהגיד תודה על העבודת קודש.
ספיר: אחרי יותר מידי פגישות כושלות, הרגשתי שאני מרימה ידיים והחלטתי שאני סוגרת את הכרטיס משתמש.
כבר הייתי בתהליכים של סגירת הכרטיס, רק היה נשאר ללחוץ על הכפתור וזהו, אבל פתאום קיבלתי הודעה ושאלתי את עצמי "לראות או לא לראות", "מי שלח?", ומשמיים החלטתי לראות ואז השאלה הייתה "לענות או לא לענות?" ומשמיים החלטתי לענות.
בריו: אחרי הרבה פגישות בארץ ובחו”ל, אחרי שעות על גבי שעות של נסיעות בארץ ובחו”ל לפגישות, הבנתי שזה לא היה זה - חשבתי לעצמי שזה בזבוז של זמן!
בעודי חושב לעצמי.. אני מדפדף בין התמונות ופתאום נתקלתי בתמונה של אשתי היקרה והנדירה ואמרתי לעצמי "זאת הולכת להיות אשתי"!
מאוד מהר החלטנו להיפגש, ומילותי הראשונות היו "ברוכה הבאה אשתי" על רקע הכינרת. ומשם הכל הסטוריה :)
והיום שנה לאחר יום חופתינו... רצינו להגיד תודה.
בריו וספיר חקשור
קרדיט צילום : קובי שירה/איתמר שגב
לאחר שנת נישואים מוצלחת ומאושרת, החלטנו לספר את סיפורנו ולהגיד תודה על העבודת קודש.
ספיר: אחרי יותר מידי פגישות כושלות, הרגשתי שאני מרימה ידיים והחלטתי שאני סוגרת את הכרטיס משתמש.
כבר הייתי בתהליכים של סגירת הכרטיס, רק היה נשאר ללחוץ על הכפתור וזהו, אבל פתאום קיבלתי הודעה ושאלתי את עצמי "לראות או לא לראות", "מי שלח?", ומשמיים החלטתי לראות ואז השאלה הייתה "לענות או לא לענות?" ומשמיים החלטתי לענות.
בריו וספיר - הכירו בשליש גן עדן, 07/01/18 18:10