הצטרפו חינם
הכירו באתר
הכירו באתר >

גם הכוכב של ארץ נהדרת הכיר בשליש!

אז הרבה לפני שהגיע לארץ נהדרת, והפך לכוכב יחד עם פנינה רוזנבלום! גם בריו חקשור זמר החופות הידוע הכיר בשליש גן עדן! הוא כל כך חיכה לרגע שבו הוא ישיר בחופה של עצמו.. והנה זה קרה.. "אני מדפדף בין התמונות ופתאום נתקלתי בתמונה של אשתי היקרה"..
בריו וספיר - הכירו בשליש גן עדן | פורסם: 07/01/18 18:10

לאחר שנת נישואים מוצלחת ומאושרת, החלטנו לספר את סיפורנו ולהגיד תודה על העבודת קודש.

ספיר: אחרי יותר מידי פגישות כושלות, הרגשתי שאני מרימה ידיים והחלטתי שאני סוגרת את הכרטיס משתמש.

כבר הייתי בתהליכים של סגירת הכרטיס, רק היה נשאר ללחוץ על הכפתור וזהו, אבל פתאום קיבלתי הודעה ושאלתי את עצמי "לראות או לא לראות", "מי שלח?", ומשמיים החלטתי לראות ואז השאלה הייתה "לענות או לא לענות?" ומשמיים החלטתי לענות.

בריו: אחרי הרבה פגישות בארץ ובחו”ל, אחרי שעות על גבי שעות של נסיעות בארץ ובחו”ל לפגישות, הבנתי שזה לא היה זה - חשבתי לעצמי שזה בזבוז של זמן!

בעודי חושב לעצמי.. אני מדפדף בין התמונות ופתאום נתקלתי בתמונה של אשתי היקרה והנדירה ואמרתי לעצמי "זאת הולכת להיות אשתי"!

מאוד מהר החלטנו להיפגש, ומילותי הראשונות היו "ברוכה הבאה אשתי" על רקע הכינרת. ומשם הכל הסטוריה :)

והיום שנה לאחר יום חופתינו... רצינו להגיד תודה.

בריו וספיר חקשור

קרדיט צילום : קובי שירה/איתמר שגב

הטקסט שאת/ה מצטט/ת:

לאחר שנת נישואים מוצלחת ומאושרת, החלטנו לספר את סיפורנו ולהגיד תודה על העבודת קודש.

ספיר: אחרי יותר מידי פגישות כושלות, הרגשתי שאני מרימה ידיים והחלטתי שאני סוגרת את הכרטיס משתמש.

כבר הייתי בתהליכים של סגירת הכרטיס, רק היה נשאר ללחוץ על הכפתור וזהו, אבל פתאום קיבלתי הודעה ושאלתי את עצמי "לראות או לא לראות", "מי שלח?", ומשמיים החלטתי לראות ואז השאלה הייתה "לענות או לא לענות?" ומשמיים החלטתי לענות.

בריו וספיר - הכירו בשליש גן עדן, 07/01/18 18:10
תגובתך:
! דווח למנהל האתר

תגובות, דעות, המלצות

מזל טוב חמודים והרבה הצלחה!

! דווח למנהל האתר

מזל טוב אושר ועושר עד 120 

! דווח למנהל האתר

מזל טוב ! מכל הלב

! דווח למנהל האתר

המון מזל טטוב

! דווח למנהל האתר

איזה מהממים בן פורת יוסף!!!!!

! דווח למנהל האתר

מזל טוב ומבורך בקרוב אצלנו בעזרת ה יתברך

! דווח למנהל האתר
ואוו איזה יופי איזה סירטון אין ספק שעשיתם לי חשק להיתחתן
! דווח למנהל האתר
מזל טוב אושר,בריאות,אהבה והכי חשוב שלום בית
! דווח למנהל האתר

מזל טוב עד 120

! דווח למנהל האתר

מזל טובב תזכו לבניין עדי עד בע"ה

! דווח למנהל האתר

שפע ברכות ומזל טוב אתם נראים מקסימים smiley

! דווח למנהל האתר

מרגש ממש ....בהצלחה .רבה רבה .ושתקימו דור של ישרים מוצלחbroken heart

! דווח למנהל האתר

איזה אומץ על הפגישה הראשונה להגיד את אשתי מזל טוב בקרוב אצלנו.....

! דווח למנהל האתר

מזל טוב בן זכר בעזרת השם

! דווח למנהל האתר

בריו המלך עוד זוכר תקופות יפות בבית הספר עלה והצלח 

! דווח למנהל האתר