הצטרפו חינם
מן התקשורת
מן התקשורת >

"לא חשבתי שאתחתן"

פותחים יום - שליש גן עדן - "האם באמת אפשר למצוא אהבה תוך כדי סווייפ ?" מחפשת חתן ? מחפש כלה ? אחרי שברשת 13 שמעו על הזוג המקסים הזה, גם הם לא נשארו אדישים.. חייבים לצפות!
*איפה? פותחים יום- ערוץ 13 | פורסם: 10/11/21 15:13

אי אפשר להישאר אדישים! צפו 

היא לא הכירה את האפליקציה, אבל החברים בערוץ 13 דווקא שמעו עליה לא מעט, ולאט לאט זה התחיל לחלחל.

וברגע כשהיא פגשה את הזוג המדהים הזה - את יעקב ואילנה, גם היא התחילה להרגיש את זה פועם. יעקב ואילנה, שניהם בפרק ב' מגיעים משני עולמות שונים בזוגיות הכי מרגשת שיש. 

<< עדיין לא מחוברים ? היכנסו עכשיו לשליש גן עדן - התחילו להכיר >>

ההורים של יעקב רצו שהוא יתחתן עם מישהי מהקהילה - צרפתייה, הוא בחר ללכת עם הלב : "גם הסיפור שלי היה נראה מורכב ומאתגר... שנינו נרשמנו לאתר, בהתחלה בהסתייגות.. אך, כשבמציאות ההיצע לגרושים צעירים עם ילד, אינו רב במיוחד, החלטנו לקחת את המושכות ביד. נרשמנו לשליש גן עדן.. ולאחר התנסות קצרה, גילינו שדווקא דרך האתר, החיפוש הקל עלינו ועזר לנו לקבל הצעות שקרובות ודומות לסטטוס שלנו." 

צרפת. אתיופיה. הלב עושה את שלו -

"עם רקע משותף, שנינו עברנו פרק א' עם ילד, לי בן, לו בת, התחלנו להתקרב לאט... ולאחר חצי שנה של קשר רציני, זכינו להתחתן", אומרת אילנה - "פתחנו דרך חדשה יחד, לפרק ב' וזכינו לחבוק תינוק חדש שהכניס המון אור ושמחה לחיים שלנו."

חדשים באתר? רוצים גם להכיר? 

הירשמו עכשיו לשליש גן עדן בלחיצה כאן >>

להורדת האפליקציה באנדרואיד Google play לחצו כאן >> 

להורדת האפליקציה באפל Appstore לחצו כאן >> 

הטקסט שאת/ה מצטט/ת:

אי אפשר להישאר אדישים! צפו 

היא לא הכירה את האפליקציה, אבל החברים בערוץ 13 דווקא שמעו עליה לא מעט, ולאט לאט זה התחיל לחלחל.

וברגע כשהיא פגשה את הזוג המדהים הזה - את יעקב ואילנה, גם היא התחילה להרגיש את זה פועם. יעקב ואילנה, שניהם בפרק ב' מגיעים משני עולמות שונים בזוגיות הכי מרגשת שיש. 

<< עדיין לא מחוברים ? היכנסו עכשיו לשליש גן עדן - התחילו להכיר >>

ההורים של יעקב רצו שהוא יתחתן עם מישהי מהקהילה - צרפתייה, הוא בחר ללכת עם הלב : "גם הסיפור שלי היה נראה מורכב ומאתגר... שנינו נרשמנו לאתר, בהתחלה בהסתייגות.. אך, כשבמציאות ההיצע לגרושים צעירים עם ילד, אינו רב במיוחד, החלטנו לקחת את המושכות ביד. נרשמנו לשליש גן עדן.. ולאחר התנסות קצרה, גילינו שדווקא דרך האתר, החיפוש הקל עלינו ועזר לנו לקבל הצעות שקרובות ודומות לסטטוס שלנו." 

*איפה? פותחים יום- ערוץ 13, 10/11/21 15:13
תגובתך:
! דווח למנהל האתר

תגובות, דעות, המלצות

עדיין אין תגובות.