הצטרפו חינם
נעים להכיר
נעים להכיר >

הכירו את רווק השבוע: דורון בסון

מהנדס תכנה שהקים את אחת החברות החלוצות בתחום הבינה המלאכותית. בזמנו הפנוי הוא גולש ומטייל, ומשוגע על מתנחלות. דורון בסון הוא רווק השבוע שלנו
הגיע הזמן להכיר >> | פורסם: 28/09/23 11:35

מהנדס תכנה שהקים את אחת החברות החלוצות בתחום הבינה המלאכותית. בזמנו הפנוי הוא גולש ומטייל, ומשוגע על מתנחלות. דורון בסון הוא רווק השבוע שלנו.

דורון, ספר קצת על עצמך.

"נעים מאוד. אני דורון בסון בן 38 מקריית אונו. אני מגדיר את עצמי כדתי לייט – שומר שבת וכשרות. אני מהנדס תוכנה מזה 14 שנים ואני המייסד והמנכ"ל של חברת קורל טכנולוגיה שהוקמה בשנת 2011".

במה החברה שלך עוסקת?

"קורל טכנולוגיות היא בית תוכנה ארצי. אנחנו חלוצים בתחום הבינה המלאכותית ולמידת מכונה. החברה שלנו מפתחת מערכות ביטחוניות לחברות בארץ ובעולם, וכן למשרד הביטחון. בחברה מועסקים 20 עובדים במשרדים בישראל ובתאילנד. החזון שלנו להיות חברה מובילה בתחום התוכנה והמערכות הצבאיות בעולם".

לכרטיס של דורון בשליש גן עדן - לחצי כאן >>  

חדש! אינדקס העסקים "ששת ימים"- בוחרים אנשי מקצוע בעזרת המלצות של חברים >>

מה אתה אוהב בעבודה שלך?

"אני אוהב את החדשנות. אנחנו ממציאים כל הזמן טכנולוגיות חדשות וחושבים על דרכים חדשות לפתרון בעיות".  

כשאתה לא בעבודה, מה אתה אוהב לעשות בשעות הפנאי שלך?

"אני גולש על גלים ונהנה מגלישת קייט. אני אוהב ספורט ולהתאמן בחדר כושר ומאוד אוהב לטייל ברחבי ישראל".

עם איזה מפורסם, חי או מת, היית רוצה לצאת לארוחת ערב?

"אם זה היה אפשרי, הייתי רוצה לשבת לארוחה עם המוזיקאי ליאונרד כהן. לדעתי הוא האדם הכי יצירתי שחי בינינו עד מותו. היכולת שלו לבטא את הנשמה שלו לתוך שיר הייתה נדירה וכל שיר שלו מרגיש כמו תפילה".

מה הייתה מערכת היחסים האחרונה שהייתה לך?

"זה היה קשר של 4 שנים שהסתיים לפני שנתיים. אני מאוד זוגי, אבל חשוב לי להכניס לחיים מישהי שתתאים לי".

מה אתה מחפש בבת זוג?

"אני אוהב מתנחלות כי הן הולכות אחרי האמת שלהן עד הסוף. חשוב לי שבת הזוג שלי תאהב לטייל ותהיה הרפתקנית ויצירתית. הייתי מתפשר על מישהי שלא דתייה כי אני לא מאמין שדת זה מכשול. זוגיות טובה צריכה להיבנות על תקשורת והבנה ואז תמיד אפשר להגיע לעמק השווה".

היית יוצא עם גרושה?

"כן, אבל בלי ילדים.

מה אתה מביא לזוגיות?

"נתינה גדולה וחוויות. אני עושה הרבה דברים מעניינים ומי שתהיה בת הזוג שלי מאוד תיהנה. למשל, פעם בחודש נוכל לטוס למשרד שלי בתאילנד 😊". 

מה לדעתך הדייט המושלם?

"זה לא המקום, אלא הזרימה של השיח. אם יש חיבור טוב אז זה לא משנה אם יושבים בבית קפה מעופש או במסעדה יוקרה".

מה הבנת על עצמך בעקבות מערכות יחסים קודמות?

"הבנתי שזוגיות עובדת רק אם יש תקשורת מעולה ורק אם שני הצדדים מוכנים ללכת אחד לקראת השנייה עם לב פתוח בלי פנקסנות".

מה מצחיק אותך?

"סרטונים של חתולים באינסטגרם".

מה המקום האהוב עליך?

"המדבר. הוא שואב את כל המחשבות ואחרי כמה שעות במדבר המוח שקט".

בעל עסק? בואו לפתוח כרטיס באינדקס העסקים "ששת ימים"- ותתחילו לקבל יותר >>

איך החברים שלך היו מתארים אותך?

"הם היו אומרים שאני בחור שאפשר לסמוך עליו".

מה השיגעון שלך?

"יש לי אוסף של 12 גיטרות קלאסיות, חשמליות ובס".

מה השיר האהוב עליך ביותר?

"Shine on you crazy diamond – של הפינק פלויד".

איפה אתה רואה את עצמך בעוד עשר שנים?

"נשוי עם שני ילדים ובית במושב". 

מרגישה שזה יכול להתאים?

הטקסט שאת/ה מצטט/ת:

מהנדס תכנה שהקים את אחת החברות החלוצות בתחום הבינה המלאכותית. בזמנו הפנוי הוא גולש ומטייל, ומשוגע על מתנחלות. דורון בסון הוא רווק השבוע שלנו.

דורון, ספר קצת על עצמך.

"נעים מאוד. אני דורון בסון בן 38 מקריית אונו. אני מגדיר את עצמי כדתי לייט – שומר שבת וכשרות. אני מהנדס תוכנה מזה 14 שנים ואני המייסד והמנכ"ל של חברת קורל טכנולוגיה שהוקמה בשנת 2011".

במה החברה שלך עוסקת?

"קורל טכנולוגיות היא בית תוכנה ארצי. אנחנו חלוצים בתחום הבינה המלאכותית ולמידת מכונה. החברה שלנו מפתחת מערכות ביטחוניות לחברות בארץ ובעולם, וכן למשרד הביטחון. בחברה מועסקים 20 עובדים במשרדים בישראל ובתאילנד. החזון שלנו להיות חברה מובילה בתחום התוכנה והמערכות הצבאיות בעולם".

חדש! אינדקס העסקים "ששת ימים"- בוחרים אנשי מקצוע בעזרת המלצות של חברים >>

מה אתה אוהב בעבודה שלך?

"אני אוהב את החדשנות. אנחנו ממציאים כל הזמן טכנולוגיות חדשות וחושבים על דרכים חדשות לפתרון בעיות".  

כשאתה לא בעבודה, מה אתה אוהב לעשות בשעות הפנאי שלך?

"אני גולש על גלים ונהנה מגלישת קייט. אני אוהב ספורט ולהתאמן בחדר כושר ומאוד אוהב לטייל ברחבי ישראל".

הגיע הזמן להכיר >>, 28/09/23 11:35
תגובתך:
! דווח למנהל האתר

תגובות, דעות, המלצות