חבר שלא התחבר המון זמן שאל אותי אתמול: "רגע, לאן נעלם שליש גן עדן הישן?" או "מה זה אתר 'הכרם'?"
הגיע הזמן לעשות סדר.
"שליש גן עדן" מפעילה כיום שתי פלטפורמות נפרדות, לכל אחת אופי משלה ויתרונות ייחודיים.
אז בין אם אתם רגילים לפשטות והאיטיות השלווה ובין אם אתם מחפשים את הטכנולוגיה הכי מתקדמת למציאת זוגיות – הנה כל מה שצריך לדעת.
1. אתר "הכרם": כמו יין שמשתבח
אתר "הכרם" הוא למעשה הממשק המקורי והמוכר של שליש גן עדן. כמו יין טוב, הוא השתבח עם השנים ושמר על הקהילה הנאמנה שלו - אנחנו מצפים שתמצאו שידוך ותעזבו אותו! אבל המון ביקשו לשמור עליו כי רק אותו הם אוהבים.
איך מגיעים? פשוט מחפשים "הכרם הכרויות" או בכתובת ha-kerem.co.il או להורדת האפליקציה באנדרואיד בלחיצה כאן או באפל בלחיצה כאן.
2. שליש גן עדן החדש (shlish.co.il)
האתר והאפליקציה החדשים (מה שהושק בעבר כ-"Smart") : מדובר בפלטפורמה שנבנתה כדי לקצר לכם את הדרך לחופה באמצעות כלים חכמים - שם נמצאים הכי הרבה גולשים ונרשמים חדשים!
היתרונות הבולטים:
🔹כמות גולשים: כאן נמצאת המסה הגדולה ביותר של נרשמים חדשים מדי יום.
🔹שיחות וידאו: אפשרות להכיר פנים אל פנים עוד לפני שנפגשים, בתוך סביבה מוגנת.
🔹אנשי קשר משותפים: פיצ'ר מהפכני שמאפשר לראות אם יש לכם חברים משותפים – הדרך הכי בטוחה לקבל המלצה אמינה.
🔹בינה מלאכותית (AI) ושאלונים: המערכת לומדת את ההעדפות שלכם ומציעה התאמות מדויקות יותר על סמך שאלונים מעמיקים.
כתובת האתר: shlish.co.il
שני האתרים פועלים במקביל. אנחנו כן ממליצים לגלוש בשליש גן עדן החדשה, ואפשר להעביר לשם ימי מנוי! אבל מי שאוהב את הפלטפורמה הישנה - יכול עדיין לגלוש שם.
המטרה בסוף היא אחת: לבנות בית נאמן בישראל 🏡
יש לכם שאלות נוספות? מוזמנים לדבר איתנו :)
חבר שלא התחבר המון זמן שאל אותי אתמול: "רגע, לאן נעלם שליש גן עדן הישן?" או "מה זה אתר 'הכרם'?"
הגיע הזמן לעשות סדר.
"שליש גן עדן" מפעילה כיום שתי פלטפורמות נפרדות, לכל אחת אופי משלה ויתרונות ייחודיים.
אז בין אם אתם רגילים לפשטות והאיטיות השלווה ובין אם אתם מחפשים את הטכנולוגיה הכי מתקדמת למציאת זוגיות – הנה כל מה שצריך לדעת.
1. אתר "הכרם": כמו יין שמשתבח
אתר "הכרם" הוא למעשה הממשק המקורי והמוכר של שליש גן עדן. כמו יין טוב, הוא השתבח עם השנים ושמר על הקהילה הנאמנה שלו - אנחנו מצפים שתמצאו שידוך ותעזבו אותו! אבל המון ביקשו לשמור עליו כי רק אותו הם אוהבים.
איך מגיעים? פשוט מחפשים "הכרם הכרויות" או בכתובת ha-kerem.co.il או להורדת האפליקציה באנדרואיד בלחיצה כאן או באפל בלחיצה כאן.
2. שליש גן עדן החדש (shlish.co.il)
האתר והאפליקציה החדשים (מה שהושק בעבר כ-"Smart") : מדובר בפלטפורמה שנבנתה כדי לקצר לכם את הדרך לחופה באמצעות כלים חכמים - שם נמצאים הכי הרבה גולשים ונרשמים חדשים!
היתרונות הבולטים:
🔹כמות גולשים: כאן נמצאת המסה הגדולה ביותר של נרשמים חדשים מדי יום.
🔹שיחות וידאו: אפשרות להכיר פנים אל פנים עוד לפני שנפגשים, בתוך סביבה מוגנת.
🔹אנשי קשר משותפים: פיצ'ר מהפכני שמאפשר לראות אם יש לכם חברים משותפים – הדרך הכי בטוחה לקבל המלצה אמינה.
🔹בינה מלאכותית (AI) ושאלונים: המערכת לומדת את ההעדפות שלכם ומציעה התאמות מדויקות יותר על סמך שאלונים מעמיקים.
כתובת האתר: shlish.co.il
להורדת האפליקציה "שליש גן עדן" באנדרואיד
להורדת האפליקציה "שליש גן עדן" באייפון
הכרויות לדתיים ושומרי מסורת, 23/12/25 10:29
אני עובד על המערכת החדשה אבל שאני שולח הודעות כתוב שאיני מנוי בפלטפורמה החדשה וגם מי שאני שולח. לא ברור... אשמח לקבל הבהרה בנושא