הצטרפו חינם
הכירו באתר
הכירו באתר >

מטורף!! 3 אחים הכירו בשליש גן עדן ❤️

"הייתי בשירות צבאי בתור לוחם בגבעתי כשפתחתי את האפליקציה... מבחינתי זה היה המקום הראשון לחפש, במיוחד אחרי ששתי אחיות שלי התחתנו משם..."
הסיפור המרגש של תמר ועידן | פורסם: 02/04/24 16:29

"האמנתי באמונה שלימה, האמנתי שאמצא שם אהבה!"

מרגישים בעננים ובעז"ה שימשיך ככה כל החיים.  🙏🏾 תודה ענקית לבורא עולם שנתן לנו מחשבה משותפת להכנס לאתר המדהים שליש גן עדן ובזכות זה, הכרנו אחד את השניה. ❤️

וזה הסיפור שלנו בקצרה 😉 

אני עידן אחיה מנדס בן 24, גר בשילה, הייתי בשירות צבאי בתור לוחם בגבעתי כשפתחתי את האפליקציה. מבחינתי זה היה המקום הראשון לחפש, במיוחד אחרי ששתי אחיות שלי התחתנו משם. 

לסיפור המשפחתי של משפחת מנדס לחצו כאן >>

האמנתי שאמצא שם אהבה, האמנתי באמונה שלימה וב"ה אכן מצאתי את תמר. ☺️ ראיתי אותה בשליש והפרופיל היפה שלה עם התמונות המקסימות משך לי את תשומת הלב והעין. 😍

"זה היה אחרת, הרגשתי ממש פרפרים בבטן."

היא הייתה החמישית דרך האתר, שאר הדייטים שהיו לפניה היו לי ספקות או לא הייתי סגור על זה/ מעוניין להמשיך. אבל איתה, זה היה אחרת, הרגשתי ממש פרפרים בבטן. 

פיתחנו המון ציפיות גם אני וגם היא במיוחד בגלל שדיברנו הרבה בווטסאפ, לפני שנפגשנו. ופתאום כשנפגשנו במציאות, היה לחץ וחשש ובמקביל והמון רצון משותף שגם פנים מול פנים תהיה מציאת חן וזה יצליח ויזרום. 🔥 

בדייט הראשון היא הייתה מאוד ביישנית, מאוד מובכת. היא ביקשה שאחזיק לה את היד, נעניתי בשמחה. כל הדייט הראשון, החזקתי לה את היד וטיילנו על  חוף הים, וזה היה דייט ראשון ממש מושלם. 🥰 מאז אנחנו יחד, בתחילת ספטמבר זכינו להתחתן, הרגשנו יחד בעננים ובעז"ה שימשיך ככה כל החיים. 🙌🏽 

כל פעם מחדש מרגש ומשמח אותי שעשיתי את הצעד הזה, את השליש הזה, שמילא בנו אור גדול. 

בהצלחה לכולם - תמר ועידן אחיה מנדס ❤️

הטקסט שאת/ה מצטט/ת:

"האמנתי באמונה שלימה, האמנתי שאמצא שם אהבה!"

מרגישים בעננים ובעז"ה שימשיך ככה כל החיים.  🙏🏾 תודה ענקית לבורא עולם שנתן לנו מחשבה משותפת להכנס לאתר המדהים שליש גן עדן ובזכות זה, הכרנו אחד את השניה. ❤️

וזה הסיפור שלנו בקצרה 😉 

אני עידן אחיה מנדס בן 24, גר בשילה, הייתי בשירות צבאי בתור לוחם בגבעתי כשפתחתי את האפליקציה. מבחינתי זה היה המקום הראשון לחפש, במיוחד אחרי ששתי אחיות שלי התחתנו משם. 

לסיפור המשפחתי של משפחת מנדס לחצו כאן >>

האמנתי שאמצא שם אהבה, האמנתי באמונה שלימה וב"ה אכן מצאתי את תמר. ☺️ ראיתי אותה בשליש והפרופיל היפה שלה עם התמונות המקסימות משך לי את תשומת הלב והעין. 😍

הסיפור המרגש של תמר ועידן, 02/04/24 16:29
תגובתך:
! דווח למנהל האתר

תגובות, דעות, המלצות

מזל טוב 🥳

! דווח למנהל האתר

heart הצלחה וברכה עדי עד

! דווח למנהל האתר

מזל טוב ובהצלחה לכם 

! דווח למנהל האתר

מזל טוב

! דווח למנהל האתר