הצטרפו חינם
הכרויות ופנאי
הכרויות ופנאי >

מעצבת השבוע! מוזמנות להכיר

כפי שאתן יודעות פתחנו אתר לאופנה צנועה בשם שליש גן עדן fashion, ומידי שבוע נכיר לכם מעצבת מדהימה מהאתר החדש שלנו- והשבוע.. צופית אור שגם הכירה את בן זוגה בשליש!! אהבתן? שתפו
shlish-fashion.co.il | פורסם: 25/02/20 13:12

כפי שאתן יודעות פתחנו אתר לאופנה צנועה בשם שליש גן עדן פאשן, ומידי שבוע נעלה מעצבת אחת ואת מבחר המוצרים שלה באתר. אהבתן? שתפו

והפעם - "איך הכול התחיל" - צופית אור, נשואה+3, מעצבת אופנה:

קצת קלישאתי, אבל כך זה התחיל!

את האהבה לאופנה קיבלתי מאמי שמקצועה כתופרת ומעצבת הותיר בי חותם. כתחביב עיצבתי בגדים לחברות, למשפחה וכמובן גם לעצמי וכבר בגיל צעיר היה ברור לי שאעסוק  באופנה ואכן החלום שלי הגשים את עצמו.

מה דחף אותך בתהליך?

‎כשהתחלתי לעצב את הקולקצייה הראשונה שלי קפצתי ישר לתוך המים העמוקים עם לא מעט חששות, אך הרצון ליצור אופנה צנועה ועדכנית מתוך מענה לצורך היה מתבקש.

מה ההשראות שלך?

את ההשראה אני שואבת מהחומר שאיתו אני עובדת תהליך העבודה מתחיל במחקר ופיתוח רעיון שאותו אני בוחרת להיות קו מוביל ומנחה לקולקציה. לאחר חקירת הנושא אני מתחילה  ליצור מהשטח.מרקמים שונים של בדים, הדפסים, רקמות וצבעים הם אלו שבסופו של דבר מכתיבים לי את הבגד שאעצב.כמו כן, אני שואבת המון השראה מאתרי אופנה, מגזינים ואייקוני אופנה מובילים.

איך הכרת את בעלך?

הכרנו דרך האתר שליש גן עדן.הוא שלח לי הודעה עם לייק, החזרתי לו 'היי' ומשם עברנו להתכתב בפייסבוק, אך שם להפתעתנו הרבה קופצת לנו התכתבות שהתרחשה שנה וחצי לפני, אז הוא התגורר בפלורידה ואני בארץ, בגלל המרחק זה לא יכל לעבוד ושם זה נגמר.

לימים הוא שב ארצה ובהשגחה פרטית מושלמת ומדוייקת דרכינו שוב נפגשות דרך שליש והפעם לא היה מה שיפריע ומשם לשמחתנו הרבה הדרך לחתונה הייתה קצרה.

הדייט הכי מעניין שהיה?

הדייט הכי מעניין היה בחוות דור, יצאנו לרכב על סוסים ושם לאור שקיעה עם שתי כוסות יין וארוחה מפנקת הוא כרע ברך, שלף טבעת ופשוט הציע.

טיפ למי שעדיין נמצאת בתהליך?

אף פעם לא להפסיק להאמין כי בסוף זה קורה עם מי שהכי מדוייק ונכון לנו, גם אם נדמה לפעמים אחרת, ישועת ה׳ כהרף עין!

לאתר המעצבת

לעמוד המעצבת בשליש-פאשן

דגם מומלץ לדייט - שמלת ״מיקאלה״

הטקסט שאת/ה מצטט/ת:

כפי שאתן יודעות פתחנו אתר לאופנה צנועה בשם שליש גן עדן פאשן, ומידי שבוע נעלה מעצבת אחת ואת מבחר המוצרים שלה באתר. אהבתן? שתפו

והפעם - "איך הכול התחיל" - צופית אור, נשואה+3, מעצבת אופנה:

קצת קלישאתי, אבל כך זה התחיל!

את האהבה לאופנה קיבלתי מאמי שמקצועה כתופרת ומעצבת הותיר בי חותם. כתחביב עיצבתי בגדים לחברות, למשפחה וכמובן גם לעצמי וכבר בגיל צעיר היה ברור לי שאעסוק  באופנה ואכן החלום שלי הגשים את עצמו.

מה דחף אותך בתהליך?

‎כשהתחלתי לעצב את הקולקצייה הראשונה שלי קפצתי ישר לתוך המים העמוקים עם לא מעט חששות, אך הרצון ליצור אופנה צנועה ועדכנית מתוך מענה לצורך היה מתבקש.

מה ההשראות שלך?

את ההשראה אני שואבת מהחומר שאיתו אני עובדת תהליך העבודה מתחיל במחקר ופיתוח רעיון שאותו אני בוחרת להיות קו מוביל ומנחה לקולקציה. לאחר חקירת הנושא אני מתחילה  ליצור מהשטח.מרקמים שונים של בדים, הדפסים, רקמות וצבעים הם אלו שבסופו של דבר מכתיבים לי את הבגד שאעצב.כמו כן, אני שואבת המון השראה מאתרי אופנה, מגזינים ואייקוני אופנה מובילים.

shlish-fashion.co.il, 25/02/20 13:12
תגובתך:
! דווח למנהל האתר

תגובות, דעות, המלצות

קולקציה יפה מאוד המון בהצלחה רק שהמחירים ממש גבוהים 

! דווח למנהל האתר

עיצובים יפים אבל מחירים הזויים 😱

! דווח למנהל האתר