הצטרפו חינם
הכרויות ופנאי
הכרויות ופנאי >

הצילו, אני רווקה!

"לפוסט של אמילי הגיבו כמה נשים שאני בטוחה שגם להן יש לב טוב ואכפתי, שכתבו שהוא נשבר כשהן רואות את מצעד "היפהפיות הבודדות".. אני מכירה כמובן את הקשיים.. אבל.."
יערה יפרח | פורסם: 29/10/20 16:42

הצילו, אני רווקה!

אז הגבתי השבוע על פוסט של אמילי עמרוסי הולנדר, שאני לא מכירה אישית אבל נראה לי שיש לה לב גדול, ובאותו הזמן הלב הטוב שלה כאב על הרווקות שהיא מפרסמת את הפוסטים לחיפוש זוגיות שלהן.

לפוסט של אמילי הגיבו כמה נשים שאני בטוחה שגם להן יש לב טוב ואכפתי, שכתבו שהוא נשבר כשהן רואות את מצעד "היפהפיות הבודדות".

ומול שברון הלב הכללי הזה, הייתי חייבת להגיד שנשים שעדיין לא נישאו הן לא מסכנות בהכרח, ושתפיסה כזאת מקטינה נשים ומשדרת להן שבמקום לעוף על החיים שלהן וליהנות מעצמן, הן צריכות להצטער על מר גורלן, ולהמתין באותה ביצת דכדוך וייאוש טובענית, עד שיגיע הגבר שיגאל אותן וישלוף אותן משם.

הרבה אנשים תמכו בדברים, אבל גם לא מעט אנשים התחילו לכתוב לי ולהסביר לי בהודעות כמה שאני טועה, כמה קשה להיות רווק, ואיך החיים מתחילים רק אחרי החתונה (אחד הדאונרים, אל תנסו בבית).

עכשיו, אני מכירה כמובן את הקשיים של תקופת הרווקות. ואפשר וצריך לתת להם מקום, ומותר כמובן להיות גם מדוכדכים מדי פעם (בחגים, ימי הולדת ולפני מחזור בכלל יש פטור גורף).

אבל.

בחיים יש קשיים. לפני החתונה, ואפילו אחרי החתונה. כי מאחר שהחיים האמיתיים הם לא רומן של ג'יין אוסטין והם דווקא לא מסתיימים בחתונה, ניתן לזהות תופעה מוזרה לפיה אנשים חווים מגוון קשיים גם אחרי החתונה. מי היה מאמין. 

אז אלו החיים, ובנוסף לכל היופי – יש גם קשיים. וצריך להתמודד איתם, אולי לעבור אותם, אבל אי אפשר להשהות את החיים עד שהקושי ייפתר.

אי אפשר לחיות בדכדוך תמידי ובהמתנה לחיים שיתחילו - כי החיים קורים עכשיו. אם נרצה או לא.

ותכלס זה גם לא כדאי - כי זה לא באמת מועיל, ובינינו זה גם לא מאוד אטרקטיבי.

אז מציעה שלא נהיה מסכנים אף פעם, לא נתמסכן ולא נמסכן אף אחד אחר. 

שנהנה מהחיים ונעוף עליהם, והלוואי שתבוא לכולנו אהבה גדולה בקרוב, ותהפוך את החיים המהממים שלנו למהממים עוד יותר :)

*יערה יפרח

לכרטיס של יערה בשליש גן עדן - לחצו כאן

#לעוד כתבות במגזין החדש של שליש גן עדן - לחצו כאן  

#עדיין לא רשומים ומחפשים זוגיות איכותית?

לחצו להרשמה: שליש גן עדן הכרויות לדתיים ולשומרי מסורת.

להורדת האפליקציה של שליש גן עדן באנדרואיד google play לחצו כאן 

להורדת האפליקציה של שליש גן עדן באייפון apple store לחצו כאן    

#עקבו אחרינו ברשתות החברתיות!

שליש גן עדן בפייסבוק

שליש גן עדן ביוטיוב

שליש גן עדן באינסטגרם

הטקסט שאת/ה מצטט/ת:

הצילו, אני רווקה!

אז הגבתי השבוע על פוסט של אמילי עמרוסי הולנדר, שאני לא מכירה אישית אבל נראה לי שיש לה לב גדול, ובאותו הזמן הלב הטוב שלה כאב על הרווקות שהיא מפרסמת את הפוסטים לחיפוש זוגיות שלהן.

לפוסט של אמילי הגיבו כמה נשים שאני בטוחה שגם להן יש לב טוב ואכפתי, שכתבו שהוא נשבר כשהן רואות את מצעד "היפהפיות הבודדות".

ומול שברון הלב הכללי הזה, הייתי חייבת להגיד שנשים שעדיין לא נישאו הן לא מסכנות בהכרח, ושתפיסה כזאת מקטינה נשים ומשדרת להן שבמקום לעוף על החיים שלהן וליהנות מעצמן, הן צריכות להצטער על מר גורלן, ולהמתין באותה ביצת דכדוך וייאוש טובענית, עד שיגיע הגבר שיגאל אותן וישלוף אותן משם.

הרבה אנשים תמכו בדברים, אבל גם לא מעט אנשים התחילו לכתוב לי ולהסביר לי בהודעות כמה שאני טועה, כמה קשה להיות רווק, ואיך החיים מתחילים רק אחרי החתונה (אחד הדאונרים, אל תנסו בבית).

יערה יפרח, 29/10/20 16:42
תגובתך:
! דווח למנהל האתר

תגובות, דעות, המלצות

מסכימה עם כל מילה. החיים הם בהחלט תמיד כאן ועכשיו וזה נכון לגבי כל עניין. ישר כח.

! דווח למנהל האתר

מסכימה עם כל מילה. החיים הם בהחלט כאן ועכשיו וזה נכון תמיד. ישר כח!

! דווח למנהל האתר

❤💙❤

! דווח למנהל האתר

שאפו ולייק על הראיה החיובית והנכונה. 

יש אמרה מורכבת ועמוקה שאומרת: 

״אנחנו לא מה שאנחנו חושבים שאנחנו. 

אנחנו גם לא מה שאחרים חושבים שאנחנו.

אנחנו מה שאנחנו חושבים שאחרים חושבים שאנחנו.״

לצערנו, רובנו טועים ונכשלים בכך שאנו חושבים שהזולת רואה בנו (הפנויים) כלוקים בחסר.. זה שלנו. 

את צודקת במאת האחוזים. 

! דווח למנהל האתר

את אשמה שהגעת לגיל 25 ועוד לא התחתנת.

מה יקרה אם לא יהיו לך ארבע תארים ?

גברים חוששים מבחורה למדנית מדי. היא תבחן אותם על כל צעד ושעל. אלא אם תכירי בחור אנושי וחם בעל חוכמת חיים עשירה והשכלה תורנית שיכבד אותך כאשת חיל ולא כקרייריסטית.

בהצלחה !

! דווח למנהל האתר

נכון מאוד ועדיין, זה לא קל. 

לי זה מרגיש כאילו החיים הוקפאו במידה מסויימת .... כי לא ממש התחלנו לממס אותם בזוגיות וילדים. 

! דווח למנהל האתר

מקסימנ ובהצלחה ליערית... במהרה לזיווג 

! דווח למנהל האתר

לא מאמין שהקב"ה משאיר אנשים לבדם ללא סיבה.

במקום להצדיק את המצב ולהשאר תקועים בו לנצח צריך להתחיל לחשוב איפה אנחנו לא בסדר ולא לחפש אשמים מבחוץ.

! דווח למנהל האתר

ברכה והצלחה לכולם שבת קודש 

! דווח למנהל האתר

אני מוכן לעשות את החיים שלך ליותר טובים אז צרי קשרheart

! דווח למנהל האתר

יערה יקרה!

מסכימה עם כל מילה שלך, מאחלת לך מזל והצלחה

! דווח למנהל האתר

יערה, כזאת בחורה על רמה! מהכרות אישית, מי שיזכה בך יזכה בחיי נישואין מאושרים ומלאי חיים <3 

! דווח למנהל האתר

לבחור מעלי שאמר שכולם מתחתנים.

ברור שאתה ציני.

המציאות היא שיש כמות לא מבוטלת של רווקות בלתי ניתנות לחיתון מסיבות גיל. ואם מתחתנות אז בגיל גבולי או שכבר קשה עד בלתי אפשרי להקים משפחה. לא חבל??

! דווח למנהל האתר

בהצלחה לכולם במציאת הצד השני 😊

! דווח למנהל האתר

חברות שלכם משאירות אתכם רווקות שתהיה להם סיבה להישאר רווקות,מה תעשו עם הכסף? תקנו עוד תיק תקנו אוכל בטייק אווי ותאכלו לבד? 

! דווח למנהל האתר