התחלתי לפני חודש זוגיות עם מישהו מקסים, שאנחנו כל-כך שונים אחד מהשני שלא חשבתי מעולם שאני אצא איתו. אבל החלטנו לנסות ובינתיים הולך ממש טוב.
אני לא אלאה אותך בדברים מיותרים ואגש ישר לעניין- שאלתי את עצמי אם טוב לי- כן! כיף לי איתו וטוב לי כרגע (אמנם רק חודש אבל מספיק בשביל שארצה להמשיך לצאת איתו).
אבל יש משהו שמההתחלה אני לא יודעת לשים עליו את האצבע ולהגיד 'זה! זה מפריע'.. ההרגשה היא שיש משהו שלא מתחבר 100% אבל אני לא יודעת להצביע על מה זה. ואני שואלת את עצמי אם לסיים את הקשר הזה?
איך יוצאים מהרווקות ומייצרים זוגיות קרובה ואוהבת בקלות ובמהירות - לחצו כאן >>
אז אני כנראה מבקשת ממך עצה, להגיע להחלטה או להבנה לפחות לגבי הדבר הזה שלא 100% מסתדר ואם זה משהו שצריך לגרום לסיום הקשר או לא?תודה מראש :)
הי,
קודם כל – כל הכבוד על ההחלטה לצאת עם מישהו ששונה ממה שתמיד חשבת עליו. הפתיחות הזאת בדיוק מביאה איתה הרבה פעמים הפתעות נהדרות וגילויים על עצמנו ועל מה שבאמת חשוב לנו בזוגיות.
לחצו כאן ל 3 הצעדים לזוגיות קרובה ואוהבת >>
לגבי השאלה שלך- הרבה פעמים אנחנו מודדים את הקשר ביחס לתחושות ולרגשות שאנחנו מאמינים שהיינו צריכים להרגיש כבר בשלב הזה, ולא נותנים לקשר להתפתח בקצב שלו. במקרה שלך, לדעתי חודש זו תקופת זמן די קצרה, ואני לא חושב שצריך לצפות ל-100% חיבור בשלב הזה. אם יש חשק ויש חיבור ומשמח אותך לנהל את הקשר- אני לא רואה סיבה לסיים אותו בשביל תחושה מעורפלת כלשהי שיש משהו מפריע.
אם לא היו החשק או החיבור או הרצון, זה סיפור אחר. גם אם היית יודעת לשים את האצבע על הדבר שמפריע זה היה סיפור אחר.
אם אתם עדיין יחד, ממש ממליץ לתת לזה חודשיים-שלושה לפני שמקבלים החלטות (אלא אם דברים השתנו / התבהרו בינתיים לכאן או לכאן).
בהצלחה רבה!
אור
איך לצאת רק לדייטים רלוונטיים, ליהנות מהדייט - ופשוט לגרום לזה לקרות גם לי - לחצו כאן >>
התחלתי לפני חודש זוגיות עם מישהו מקסים, שאנחנו כל-כך שונים אחד מהשני שלא חשבתי מעולם שאני אצא איתו. אבל החלטנו לנסות ובינתיים הולך ממש טוב.
אני לא אלאה אותך בדברים מיותרים ואגש ישר לעניין- שאלתי את עצמי אם טוב לי- כן! כיף לי איתו וטוב לי כרגע (אמנם רק חודש אבל מספיק בשביל שארצה להמשיך לצאת איתו).
אבל יש משהו שמההתחלה אני לא יודעת לשים עליו את האצבע ולהגיד 'זה! זה מפריע'.. ההרגשה היא שיש משהו שלא מתחבר 100% אבל אני לא יודעת להצביע על מה זה. ואני שואלת את עצמי אם לסיים את הקשר הזה?
איך יוצאים מהרווקות ומייצרים זוגיות קרובה ואוהבת בקלות ובמהירות - לחצו כאן >>
אז אני כנראה מבקשת ממך עצה, להגיע להחלטה או להבנה לפחות לגבי הדבר הזה שלא 100% מסתדר ואם זה משהו שצריך לגרום לסיום הקשר או לא?תודה מראש :)
SHooT - אור אלון, 01/03/21 16:09