3 הצעדים לזוגיות קרובה ואוהבת - איך תצאו מהרווקות ותייצרו זוגיות קרובה ואוהבת כפי שתמיד חלמתם בקלות ובמהירות, בהרבה פחות מאמץ ותוך כדי כך תהנו מהדרך.
לוובינר הקרוב ביום ראשון ה 14.3.21 בשעה 20:00 בערב - לחצו כאן >>
הרצאה ייחודית והזדמנות חד פעמית להכיר מקרוב את מי שהצליח לחולל שינוי משמעותי עבור אלפי רווקים בישראל ואחראי לעשרות זוגות שנישאו בעקבות ההרצאות והספר שכתב.
בהדרכה ייחודית זו תגלו:
מה המניע המרכזי בחיפוש זוגיות ואיך הזיהוי שלו לבד יוכל לקצר לכם משמעותית את הדרך לחופה.
מהם שלושת הצעדים לזוגיות - שלושת הצעדים שיקצרו לכם את הדרך ויזניקו אתכם לזוגיות שתמיד רציתם.
מה החסם מספר 1 לזוגיות - מהו המכשול מספר אחד שמונע מכם להביא אליכם זוגיות מאושרת.
איך תצאו רק לדייטים רלוונטים.
איך תפסיקו לרדוף אחרי הדייט הבא ותתחילו לצאת רק עם אנשים המתאימים לכם ביותר.
איך ליהנות בדייט - איך במקום לסבול בדייטים תוכלו ליהנות ולהפיק מהם את המיטב בדרך לדבר האמיתי.
אז מי אני?
נעים מאוד, אני אור אלון.
אני נשוי באושר לאישה נפלאה ויש לי שלוש בנות מתוקות.
בחמש השנים האחרונות, הרציתי בפני אלפי רווקים ורווקות בכל רחבי הארץ על המסע שעברתי בחיפוש אחר בחירת ליבי ועל התובנות שהביאו אותי לשם.
כתבתי ספר שהפך לרב מכר בנושא, ובימים אלו ממש הוא מתורגם לשפות נוספות. בעקבות ההרצאות והספר קיבלתי מאות פניות במייל, בטלפון וברשתות החברתיות שסיפרו לי על השינוי החיובי שחוו בחייהם, גברים ונשים, בזכות הדברים ששמעו ממני. ידוע לי על עשרות זוגות (קרוב ל-50 נכון להיום) שלטענתם התארסו והתחתנו לאחר שהפנימו את התובנות שהעברתי להם.
רבים, רבים מדי, ביקשו שאייעץ להם, שאעביר אותם תהליך או שאשוחח עימם, דבר שלצערי לא הייתה לי את הפניות לעשות. אז עזרתי איפה שיכולתי, אבל במקביל, החלטתי שכדי שאוכל לעזור באופן אישי ומסודר יותר למי שזקוקים לעזרה במסע המתיש הזה. לכן בניתי לכם הרצאה חד פעמית עם כלים וטיפים שיקדמו אתכם ויעזרו לכם לקצר את הדרך לזוגיות.
ההרצאה תתקיים ביום ראשון, 14.3.21, בשעה 20:00 והיא מיועדת לכל מי שנמאס לו להיות לבד, לכל מי שיודע שאפשר גם אחרת ומעוניין לשמוע על דרך פשוטה וקצרה להגיע לזוגיות.
3 הצעדים לזוגיות קרובה ואוהבת - איך תצאו מהרווקות ותייצרו זוגיות קרובה ואוהבת כפי שתמיד חלמתם בקלות ובמהירות, בהרבה פחות מאמץ ותוך כדי כך תהנו מהדרך.
הרצאה ייחודית והזדמנות חד פעמית להכיר מקרוב את מי שהצליח לחולל שינוי משמעותי עבור אלפי רווקים בישראל ואחראי לעשרות זוגות שנישאו בעקבות ההרצאות והספר שכתב.
בהדרכה ייחודית זו תגלו:
מה המניע המרכזי בחיפוש זוגיות ואיך הזיהוי שלו לבד יוכל לקצר לכם משמעותית את הדרך לחופה.
מהם שלושת הצעדים לזוגיות - שלושת הצעדים שיקצרו לכם את הדרך ויזניקו אתכם לזוגיות שתמיד רציתם.
מה החסם מספר 1 לזוגיות - מהו המכשול מספר אחד שמונע מכם להביא אליכם זוגיות מאושרת.
איך תצאו רק לדייטים רלוונטים.
איך תפסיקו לרדוף אחרי הדייט הבא ותתחילו לצאת רק עם אנשים המתאימים לכם ביותר.
איך ליהנות בדייט - איך במקום לסבול בדייטים תוכלו ליהנות ולהפיק מהם את המיטב בדרך לדבר האמיתי.
אור אלון - וובינר, 10/03/21 14:56