הצטרפו חינם
הכרויות ופנאי
הכרויות ופנאי >

המטרה? הכרויות לקשר רציני

השאלה הגדולה היא מה ה"מוטו" - לאיזה מטרה המשתמש מכוון.. "כשאני נכנס לשליש גן עדן ברור שכל מי שנמצא שם, או כל מי שנכנס לשם ברור לו שעצם זה שהוא בשליש גן עדן זה אומר שכל האנשים שהוא יפנה אליהם כנראה מחפשים להתחתן." 
צפו בסרטון של אור אלון | פורסם: 09/02/22 14:23

מכוון מטרה - עם כל התחמושת!

אחרי כל כך הרבה שעות של הרצאות על זוגיות, באחד הוובינרים שלו - בחר אור אלון (ללכת על כל החופה) לדבר דווקא על שליש גן עדן, או יותר נכון על ההבדלים בין שליש גן עדן לאתרי היכרויות בינלאומיים גדולים - "כשאני נכנס לשליש גן עדן" - הוא אומר - "ברור שכל מי שנמצא שם, או כל מי שנכנס לשם ברור לו שעצם זה שהוא בשליש גן עדן זה אומר שכל האנשים שהוא יפנה אליהם כנראה מחפשים להתחתן." 

השאלה הגדולה היא מה ה"מוטו" - לאיזה מטרה המשתמש מכוון. 

מה המטרה שלי ומה המטרה של האתר שאני נרשם אליו - ובעצם החריטה על שערי הכניסה לשליש גן עדן שאומרת - "אנחנו אתר ההכרויות שמחתן הכי הרבה יהודים בישראל" השדר שעובר לבאים בו, הוא אתר הכרויות לקשר רציני, למטרת חתונה.

אור אלון מסכם זאת כך - "הקונטקסט של שליש גן עדן אומר :  אני בן אדם רציני, אני באתי לחפש אהבה אמיתית, אני באתי באמת להתחתן. אני נכנס לשליש גן עדן לא בשביל שטויות, אני נכנס לשליש גן עדן בשביל משהו רציני." 

>> עדיין לא רשומים?

התחברו עכשיו בלחיצה כאן! או הורידו את האפליקציה של שליש גן עדן לאנדרואיד או לאייפון <<

"יצאתי עם כל כך הרבה"

בסופו של דבר, את יכולה לבחור ליפול, את יכולה לבחור לקום, זה בידיים שלך. את יכולה להחליט שאם יצאת לדייט עם גבר מסויים והוא לא היה טוב בשבילך, אז כל הגברים לא טובים. ואפשר גם אחרת. את יכולה גם להחליט שאפילו אחרי 20, 50, ואולי גם 100 גברים שיצאת איתם ולא התאימו לך. את עדיין מאמינה שהאחד שכן מתאים בדיוק לך - נמצא שם ומחכה לך. וגם אם את לא רואה את זה עכשיו - בסוף זה בהחלט יגיע. 

"יצאתי עם כל כך הרבה, אני כבר לא יודעת מה לעשות..", אולי אחד המשפטים שחוזרים על עצמם הכי הרבה בעולם הרווקות הנוכחי.

לפעמים דווקא מי שעבר או עברה כל כך הרבה, עם כל הקושי, צריכים לאסוף את עצמם, עם כל הניסיון, כל התחמושת שהם צברו עם השנים - וגם אם נדמה שהתחמושת ישנה, לא עדכנית, לא רלוונטית - לפעמים כל מה שנדרש הוא רק כיוון קל. כיוון קל של הדרך שבה את בוחרת לפעול למען המטרה, צידוד קטן, ואתם שם. בהצלחה רבה.

>> לעוד תכנים מעניינים - עקבו אחרינו ברשתות החברתיות: שליש גן עדן בפייסבוק , ביוטיוב ,  ובאינסטגרם

הטקסט שאת/ה מצטט/ת:

מכוון מטרה - עם כל התחמושת!

אחרי כל כך הרבה שעות של הרצאות על זוגיות, באחד הוובינרים שלו - בחר אור אלון (ללכת על כל החופה) לדבר דווקא על שליש גן עדן, או יותר נכון על ההבדלים בין שליש גן עדן לאתרי היכרויות בינלאומיים גדולים - "כשאני נכנס לשליש גן עדן" - הוא אומר - "ברור שכל מי שנמצא שם, או כל מי שנכנס לשם ברור לו שעצם זה שהוא בשליש גן עדן זה אומר שכל האנשים שהוא יפנה אליהם כנראה מחפשים להתחתן." 

השאלה הגדולה היא מה ה"מוטו" - לאיזה מטרה המשתמש מכוון. 

מה המטרה שלי ומה המטרה של האתר שאני נרשם אליו - ובעצם החריטה על שערי הכניסה לשליש גן עדן שאומרת - "אנחנו אתר ההכרויות שמחתן הכי הרבה יהודים בישראל" השדר שעובר לבאים בו, הוא אתר הכרויות לקשר רציני, למטרת חתונה.

אור אלון מסכם זאת כך - "הקונטקסט של שליש גן עדן אומר :  אני בן אדם רציני, אני באתי לחפש אהבה אמיתית, אני באתי באמת להתחתן. אני נכנס לשליש גן עדן לא בשביל שטויות, אני נכנס לשליש גן עדן בשביל משהו רציני." 

>> עדיין לא רשומים?

התחברו עכשיו בלחיצה כאן! או הורידו את האפליקציה של שליש גן עדן לאנדרואיד או לאייפון <<

צפו בסרטון של אור אלון, 09/02/22 14:23
תגובתך:
! דווח למנהל האתר

תגובות, דעות, המלצות

עדיין אין תגובות.