הצטרפו חינם
הכרויות ופנאי
הכרויות ופנאי >

גם יובל מגיע לספידייט הקרוב!!

"היי לכולן, אני מאמין שאין כמו להכיר ולהפגש פנים אל פנים, אשתתף ביום שני 12.9 במגה ספיד דייט החגיגי לכבוד ראש השנה שמאורגן ע"י איריס סלומון בשיתוף אתר שליש גן עדן ואולי אכיר אותך, מחכה לך..." מקומות אחרונים בהחלט! היכנסו לפרטים >>
יום שני 12.9 מגה ספידייט | פורסם: 07/09/22 20:43

"היי לכולן,

אני יובל, בן 38, 180, רווק, גר בר"ג, לא מעשן. בעל תואר ראשון במנהל עסקים ושיווק. מסורתי, מחפש קשר רציני לחיים להקמת משפחה. 

אני מאמין שאין כמו להכיר ולהפגש פנים אל פנים, אשתתף ביום שני 12.9 במגה ספיד דייט החגיגי לכבוד ראש השנה שמאורגן ע"י איריס סלומון בשיתוף אתר שליש גן עדן ואולי אכיר אותך, מחכה לך ❤️ 

לפרטים נוספים חייגו לאיריס 0523589830 או באתר בלחיצה כאן.

יום נפלא 😊"

מגה ספידייט לכבוד השנה החדשה! 

יום שני 12.9 מגה ספיד דייט לדתיים ומסורתיים, מקומות אחרונים בהחלט! 📢

התקשרו עכשיו 0523589830 או הקליקו להרשמה:

<< להרשמה לחצו כאן >>

המגה ספיד דייט מתקיים בשיתוף פעולה בין שליש גן עדן לאיריס סלומון- פסיכולוגית ומנהלת חברת ספידייט 22 שנה. בספיד דייט תכירו לפחות 20 בני/ות זוג פוטנציאליים/ות בערב אחד, ועם כל אחד תשבו כ 6 דקות 1 על 1. למחרת המפגש תקבלו באופן אישי את ההתאמות. 👩‍❤️‍👨 

השיטה הוציאה המון זוגות, יש לנו מעל ל 500 חתונות והמשכנו לארגן את המפגשים גם בתקופת הקורונה במפגשים דרך ה zoom וקראנו להם מפגשי zoomגיות.

מפגש המגה ספיד דייט לכבוד השנה החדשה וחגי תשרי יתקיים ביום שני 12.9 ויכלול: הרצאה בנושא זוגיות ואהבה+ "טיפים" להתנהלות במפגש ספיד דייט, לפחות 20 דייטים לכל משתתף/ת, 2 משקאות וכיבוד חופשי. 

המפגש יתקיים במקום מרכזי שיסגר לצורך הספיד דייט עם מרפסת ענקית פתוחה! מספר המקומות מוגבל! 

<< להרשמה לחצו כאן >>

הטקסט שאת/ה מצטט/ת:

"היי לכולן,

אני יובל, בן 38, 180, רווק, גר בר"ג, לא מעשן. בעל תואר ראשון במנהל עסקים ושיווק. מסורתי, מחפש קשר רציני לחיים להקמת משפחה. 

אני מאמין שאין כמו להכיר ולהפגש פנים אל פנים, אשתתף ביום שני 12.9 במגה ספיד דייט החגיגי לכבוד ראש השנה שמאורגן ע"י איריס סלומון בשיתוף אתר שליש גן עדן ואולי אכיר אותך, מחכה לך ❤️ 

לפרטים נוספים חייגו לאיריס 0523589830 או באתר בלחיצה כאן.

יום נפלא 😊"

מגה ספידייט לכבוד השנה החדשה! 

יום שני 12.9 מגה ספיד דייט לדתיים ומסורתיים, מקומות אחרונים בהחלט! 📢

התקשרו עכשיו 0523589830 או הקליקו להרשמה:

<< להרשמה לחצו כאן >>

יום שני 12.9 מגה ספידייט, 07/09/22 20:43
תגובתך:
! דווח למנהל האתר

תגובות, דעות, המלצות

עדיין אין תגובות.