"נמאס לי מדייטים!"
"נשחקתי מזה לגמרי!"
"אין לי כוח לעוד דייטים הזויים ומתסכלים!"
גם לכם יצא לומר את המשפטים האלו ולהרגיש כך? אתם לגמרי לא לבד.
לבקשתכם ולאור ההצלחה - חוזרים בשידור נוסף -
איך להפוך את הדייטים שלכם להצלחה מסחררת >>
זוגיות תוך שלושה חודשים בליווי אישי
שמי אלעד, מנטור למציאת זוגיות, מנהל "אומנות הקשר" בית הספר למציאת זוגיות ובנייה שלה בצורה יציבה תוך שלושה חודשים בליווי אישי ובהתחייבות לתוצאה.
ב-14 השנים האחרונות זכיתי לסייע ליותר מ-400 זוגות למצוא זוגיות ולבנות אותה בצורה יציבה, כשלפחות אחד מבני הזוג עבר תכנית או תהליך ליווי אישי איתי.
הירשמו עכשיו ללא עלות >> איך להפוך את הדייטים שלכם להצלחה מסחררת >>
דייט הוא מצב לא טבעי, שבו שני אנשים זרים שלא מכירים, יוצרים קשר אינטימי וקרוב, במטרה למצוא מישהו או מישהי לאהוב, ולעיתים (אם כי לא מיד) למצוא שותפים לחיים.
ולכן, אם אנחנו לא יודעים מה עושים בדייט, ולא פחות חשוב, מה עושים לפניו או אחריו, יתכן מאוד שנאלץ לאבד הרבה זמן יקר, אנרגיה, כוחות נפש, וכן, גם כסף - עד שנצליח, וזה במקרה הטוב.
במקרה הטוב פחות - פשוט נתייאש, ואת זה אני אומר כאחד שיצא לו להתייאש הרבה מאוד במהלך תקופת הדייטים האישית שלי…
הוובינר ללא עלות וללא התחייבות >> הירשמו עכשיו >>
אנחנו בחנוכה, חג של אור ושל נס, אבל גם חג שרק לפני שנים ספורות - היה לי קשה מאוד להיות בו, כי אין כמו חורף קר ורטוב כדי להזכיר לעצמי עד כמה כואב לי להרגיש שאני עדיין לבד, וכמה מקום תופסים במצב כזה הייאוש, האכזבה, העצב והתסכול.
זה לא חייב להיות כך!
אני חושב שתקופת הדייטים יכולה ואמורה להיות תקופה יפה ומהנה, ולכל הפחות - לא מתסכלת ומלאת סבל, כמו שהרבה פנויים ופנויות שפונים אלי שלי חווים אותה לפעמים.
ולכן, אני הולך לשתף אתכם בהדרכה מיוחדת וחדשה:
"מדייט משמים - לדייט מדהים!"
איך להפוך את הדייטים שלך להצלחה מסחררת >> לחצו להרשמה!
מזמין אתכם להצטרף אלי ביום רביעי, 4/1/2023 בשעה 21:00 בערב, ללא עלות!
נדבר שם על:
🔸 מה חשוב לעשות לפני דייט?
🔸 איך קובעים דייט?
🔸 איך לנהל דייט מוצלח?
🔸 מה לעשות בסיום הדייט?
🔸 בונוס! 10 כללים לשיחה מנצחת בדייטים!
מה צריך לעשות כדי להשתתף?
זה בחינם וללא כל עלות או התחייבות, וכמובן אל תשכחו להגיע בזמן למפגש!
ובינתיים מאחל לכולנו חג שמח - מלא ניסים ונפלאות, עם הרבה אור והרבה אהבה!
מחכים לכם עם כל הפרטים - בצד השני! :)
הכיר בשליש גן עדן ועכשיו עוזר לאחרים >> לכתבה המלאה שפורסמה בשליש גן עדן על אלעד - לחצו כאן
לפודקאסט המלא של אלעד על איך להתנהל באתרי הכרויות >> לחצו כאן
"נמאס לי מדייטים!"
"נשחקתי מזה לגמרי!"
"אין לי כוח לעוד דייטים הזויים ומתסכלים!"
גם לכם יצא לומר את המשפטים האלו ולהרגיש כך? אתם לגמרי לא לבד.
לבקשתכם ולאור ההצלחה - חוזרים בשידור נוסף -
איך להפוך את הדייטים שלכם להצלחה מסחררת >>
זוגיות תוך שלושה חודשים בליווי אישי
שמי אלעד, מנטור למציאת זוגיות, מנהל "אומנות הקשר" בית הספר למציאת זוגיות ובנייה שלה בצורה יציבה תוך שלושה חודשים בליווי אישי ובהתחייבות לתוצאה.
ב-14 השנים האחרונות זכיתי לסייע ליותר מ-400 זוגות למצוא זוגיות ולבנות אותה בצורה יציבה, כשלפחות אחד מבני הזוג עבר תכנית או תהליך ליווי אישי איתי.
הירשמו עכשיו ללא עלות >> איך להפוך את הדייטים שלכם להצלחה מסחררת >>
דייט הוא מצב לא טבעי, שבו שני אנשים זרים שלא מכירים, יוצרים קשר אינטימי וקרוב, במטרה למצוא מישהו או מישהי לאהוב, ולעיתים (אם כי לא מיד) למצוא שותפים לחיים.
ולכן, אם אנחנו לא יודעים מה עושים בדייט, ולא פחות חשוב, מה עושים לפניו או אחריו, יתכן מאוד שנאלץ לאבד הרבה זמן יקר, אנרגיה, כוחות נפש, וכן, גם כסף - עד שנצליח, וזה במקרה הטוב.
במקרה הטוב פחות - פשוט נתייאש, ואת זה אני אומר כאחד שיצא לו להתייאש הרבה מאוד במהלך תקופת הדייטים האישית שלי…
הוובינר ללא עלות וללא התחייבות >> הירשמו עכשיו >>
אנחנו בחנוכה, חג של אור ושל נס, אבל גם חג שרק לפני שנים ספורות - היה לי קשה מאוד להיות בו, כי אין כמו חורף קר ורטוב כדי להזכיר לעצמי עד כמה כואב לי להרגיש שאני עדיין לבד, וכמה מקום תופסים במצב כזה הייאוש, האכזבה, העצב והתסכול.
אומנות הקשר - שידור נוסף לאור ההצלחה!, 22/12/22 11:50