הצטרפו חינם
הכרויות ופנאי
הכרויות ופנאי >

הערב!! הוובינר הגדול של החורף חוזר

עדיין לבד ובלי זוגיות? מרגיש כאילו נתקעת ונשארת מאחור בזמן שכל השאר התקדמו בחיים? השקעת המון מאמץ רצון והשתדלות, אבל משהו פשוט לא עובד? את/ה לגמרי לא לבד! הערב נפגשים לוובינר חינמי עם 6 השלבים למציאת זוגיות >>
אומנות הקשר - וובינר חינם בהרשמה מראש! | פורסם: 24/01/23 11:48

14 שנים. 

לפני 14 שנים יצאתי למסע הכי משמעותי בחיים שלי, אל מציאת הזוגיות המאושרת שלי. 

לא התחלתי ממקום מאושר, שמח או מסופק. הייתי מיואש, עצוב, מתוסכל, כעוס, מריר... אני יודע... זה לא אטרקטיבי לומר את זה - אבל זו האמת. 

אתם לגמרי לא לבד! 

ובאמת לא הבנתי למה זה מרגיש כאילו נתקעתי ונשארתי מאחור, בזמן שכל השאר החברים שלי התקדמו בחיים. 

ולמה (?!) אני משקיע המון מאמץ רצון והשתדלות, אבל משהו פשוט לא עובד.

אם אתם מזדהים עם המשפטים האלו, אתם לגמרי לא לבד!

הערב!! מפגש וובינר ללא עלות וללא התחייבות >> הירשמו עכשיו >>

זוגיות תוך שלושה חודשים בליווי אישי!

שמי אלעד, 

מנטור למציאת זוגיות, מנהל "אומנות הקשר" - בית הספר למציאת זוגיות, ובנייה שלה בצורה יציבה תוך שלושה חודשים. בליווי אישי ובהתחייבות לתוצאה. 

ב-14 השנים האחרונות זכיתי לסייע ליותר מ-400 זוגות, למצוא זוגיות ולבנות אותה בצורה יציבה, כשלפחות אחד מבני הזוג עבר תכנית או תהליך ליווי אישי איתי. 

הוובינר הערב! ללא עלות וללא התחייבות >> הירשמו עכשיו >>

בעיני, 

הדבר שהכי תיסכל אותי אישית בתקופת דייטים שמתמשכת בלי סוף נראה לעין - היא התחושה שאני ממשיך להתגלגל בין יאוש, לשברון לב, לשחיקה, בלי להבין למה בכלל כל זה ממשיך לקרות לי!

אין כמו חורף קר ורטוב, כדי להזכיר לעצמי עד כמה כואב לי, להרגיש שאני עדיין לבד, וכמה מקום תופסים במצב כזה הייאוש, האכזבה, העצב והתסכול. 

"6 השלבים למציאת זוגיות מאושרת ויציבה!"

זה לא חייב להיות כך. באמת שלא.

אני חושב שתקופת הדייטים יכולה ואמורה להיות תקופה יפה ומהנה! ולכל הפחות - לא מתסכלת ומלאת סבל כמו שהרבה פנויים ופנויות שפונים אלי חווים אותה לפעמים.

ולכן, מתוך כל הניסיון הרב שצברתי, אני הולך לשתף אתכם בהדרכה מיוחדת וחדשה - "הסוד למציאת זוגיות!".

להבין פעם אחת ולתמיד - למה אני עדיין לבד ומה עלי לעשות כדי למצוא ולייצר סוף סוף זוגיות מאושרת ויציבה עוד השנה!

מזמין אתכם להצטרף אלי הערב- חמישי, 09/02/2023 בשעה 21:00 בערב, ללא עלות! 

ההרשמה מראש חובה >> לחצו כאן! 

על מה נדבר באירוע הוובינר :

🔸 6 השלבים שחייבים להכיר כדי למצוא זוגיות!

🔸 מה מונע ממני למצוא זוגיות מאושרת?

🔸 איך למשוך אלי את הזוגיות הכי מושלמת עבורי?

🔸 בונוס 12 הכללים למציאת אהבה בלי פשרות!

מה צריך לעשות כדי להשתתף? 

פשוט להירשם - בחינם! וללא כל עלות או התחייבות בקישור המצורף כאן, ולהגיע בזמן למפגש -

המפגש הערב >> הרשמה מראש חובה >> 

וטיפ טיפה לוגיסטיקה חשובה לוובינר עצמו : 

🔹 מומלצת הפעלת מצלמת הרשת במהלך השידור : השתתפות עם מצלמה דלוקה מעלה את רמת הקשב ומצמצמת את הסבירות להסחות דעת.

🔹 אורך המפגש כשעה וחצי (ויכול להתארך. תלוי במשתתפים)

🔹 מומלץ מאוד להתחבר מהמחשב ולא מהנייד : פחות ניתוקים, מקסימום נוחות ומעורבות! במידה ובכל זאת משתמשים בנייד, מומלץ להביא מטען ואזניות.

🔹 האירוע יהיה אינטראקטיבי, ניתן יהיה לשאול שאלות בלייב ולהשתתף.

🔹לא מתוכננת הקלטה, ולכן מומלץ מאוד להביא דף ועט. הולך להיות לא מעט חומר (שלרוב מועבר בסדנאות וקורסים בתשלום מלא). 

🔹 הלינק להתחברות ישלח כ-10 דק' לפני השידור : ההתחברות היא פשוטה, ZOOM כרגיל. 

🔹 כמות המקומות מוגבלת : במידה והקישור לא יעבוד היות והחדר התמלא, נסו לצאת ולהיכנס שוב ולתפוס את המקום של מי שיוצא :)

חורף בריא, הרבה אור והרבה אהבה! 

מחכים לכם עם כל הפרטים - בצד השני! :)

הטקסט שאת/ה מצטט/ת:

14 שנים. 

לפני 14 שנים יצאתי למסע הכי משמעותי בחיים שלי, אל מציאת הזוגיות המאושרת שלי. 

לא התחלתי ממקום מאושר, שמח או מסופק. הייתי מיואש, עצוב, מתוסכל, כעוס, מריר... אני יודע... זה לא אטרקטיבי לומר את זה - אבל זו האמת. 

אתם לגמרי לא לבד! 

ובאמת לא הבנתי למה זה מרגיש כאילו נתקעתי ונשארתי מאחור, בזמן שכל השאר החברים שלי התקדמו בחיים. 

ולמה (?!) אני משקיע המון מאמץ רצון והשתדלות, אבל משהו פשוט לא עובד.

אם אתם מזדהים עם המשפטים האלו, אתם לגמרי לא לבד!

הערב!! מפגש וובינר ללא עלות וללא התחייבות >> הירשמו עכשיו >>

זוגיות תוך שלושה חודשים בליווי אישי!

שמי אלעד, 

מנטור למציאת זוגיות, מנהל "אומנות הקשר" - בית הספר למציאת זוגיות, ובנייה שלה בצורה יציבה תוך שלושה חודשים. בליווי אישי ובהתחייבות לתוצאה. 

ב-14 השנים האחרונות זכיתי לסייע ליותר מ-400 זוגות, למצוא זוגיות ולבנות אותה בצורה יציבה, כשלפחות אחד מבני הזוג עבר תכנית או תהליך ליווי אישי איתי. 

בעיני, 

הדבר שהכי תיסכל אותי אישית בתקופת דייטים שמתמשכת בלי סוף נראה לעין - היא התחושה שאני ממשיך להתגלגל בין יאוש, לשברון לב, לשחיקה, בלי להבין למה בכלל כל זה ממשיך לקרות לי!

אין כמו חורף קר ורטוב, כדי להזכיר לעצמי עד כמה כואב לי, להרגיש שאני עדיין לבד, וכמה מקום תופסים במצב כזה הייאוש, האכזבה, העצב והתסכול. 

"6 השלבים למציאת זוגיות מאושרת ויציבה!"

זה לא חייב להיות כך. באמת שלא.

אני חושב שתקופת הדייטים יכולה ואמורה להיות תקופה יפה ומהנה! ולכל הפחות - לא מתסכלת ומלאת סבל כמו שהרבה פנויים ופנויות שפונים אלי חווים אותה לפעמים.

ולכן, מתוך כל הניסיון הרב שצברתי, אני הולך לשתף אתכם בהדרכה מיוחדת וחדשה - "הסוד למציאת זוגיות!".

להבין פעם אחת ולתמיד - למה אני עדיין לבד ומה עלי לעשות כדי למצוא ולייצר סוף סוף זוגיות מאושרת ויציבה עוד השנה!

מזמין אתכם להצטרף אלי הערב- חמישי, 09/02/2023 בשעה 21:00 בערב, ללא עלות! 

ההרשמה מראש חובה >> לחצו כאן! 

אומנות הקשר - וובינר חינם בהרשמה מראש!, 24/01/23 11:48
תגובתך:
! דווח למנהל האתר

תגובות, דעות, המלצות

בהצלחה לכולם✌️

! דווח למנהל האתר

מני 0535300555

! דווח למנהל האתר