הצטרפו חינם
הכרויות ופנאי
הכרויות ופנאי >

שני הקרוב!! 11.12 ספיד דייט ענק בזום

דווקא בימים הקשים האלה, זה בדיוק הזמן לחפש זוגיות שתחזק אותנו. כוהנת הספיד דייט איריס סלומון, מזמינה אתכם לערבי ספיד דייטינג מהבית ולהיכרות אונליין עם חיילי/ות מילואים שמשרתים עכשיו בשטח >> היכנסו עכשיו
איריס סלומון >> ספיד דייט בזום | פורסם: 29/11/23 09:54

ספיד דייט בזום ושידוך עם חיילי מילואים: כך תמצאו אהבה בזמן מלחמה

דווקא בימים הקשים האלה, זה בדיוק הזמן לחפש זוגיות שתחזק אותנו. כוהנת הספיד דייט איריס סלומון, מזמינה אתכם לערבי ספיד דייטינג מהבית ולהיכרות אונליין עם חיילי/ת מילואים שמשרתים עכשיו בשטח: "בתקופה של חוסר ודאות, משבר וסכנה קיומית, יש רצון לדבוק בחיים ובדברים שמעניקים משמעות כמו אהבה ומשפחה".

נותרו מקומות אחרונים לספיד דייט הקרוב ב 11.12 - להרשמה >>

דמיינו את התרחיש הבא: אתם יושבים לכם בביתכם כשברקע נשמעת אזעקה מחרישת אוזניים. לצד החששות, אתם מרגישים ביטחון כי בזמן שבחוץ משתוללת מלחמה אתם מנהלים דייט בזום עם מישהו שממש נדלקתם עליו. זה בדיוק מה שקורה בערבי הספיד דייטים בזום שעורכת איריס סלומון, המעניקה הזדמנות למצוא אהבה גם בשעת מלחמה.

סלומון, פסיכולוגית, מאמנת למציאת ושימור זוגיות, הביאה לישראל את ערבי הספיד דייט בשנת 2000. ספיד דייט הוא אירוע שאליו מגיעה כמות שווה של נשים וגברים. כל אחד מהם משוחח אחד עם השנייה במשך 5 דקות במטרה ליצור היכרות רצינית, ולאחר מכן הגברים והנשים עוברים לשוחח עם הבא בתור. כל אחד מהמשתתפים מסמן עם מי היה רוצה ליצור קשר ולהמשיך את ההיכרות, ולמחרת סלומון מעבירה את הטלפונים של המשתתפים שהביעו עניין זה בזו ויוצרת את ההתאמות. מאז שהתחילה עם המיזם, נערכו אלפי ערבי ספיד דייט שמהם נוצרו אלפי זוגות והתקיימו מעל ל-500 חתונות.

כעת, בעקבות המצב הבטחוני החליטה סלומון להעביר באופן זמני את ערבי הספיד דייטים מפאבים ואולמות, לתוכנת הזום מהמחשב בבית: "כבר בתקופת הקורונה, כשנאסרה התקהלות של אנשים, התחלתי עם הספיד דייט בזום, קראתי לשיטה- zoomגיות. זה היה מדהים כי מעבר למציאת זוגיות, זה אפשר לאנשים להרגיש שהם לא לבד. ואז כשהתחילה המלחמה קיבלתי פניות מרווקים ורווקות שרוצים למצוא זוגיות, אבל לא יכולים לצאת לדייטים בגלל שהם מפחדים לצאת מהבית ושהאזעקה תתפוס אותם. בנוסף, הרבה מסעדות ופאבים נסגרים מוקדם בשל המצב. אז ערכתי שני אירועי ספיד דייטים בזום ללא עלות, שאחד מהם היה בשיתוף עם שליש גן עדן, וראיתי שיש היענות מאוד גדולה. כעת מתוכננים עוד ערבי ספיד דייט בזום לטווחי גילאים שונים, לדתיים, מסורתיים וחילוניים".

להרשמה לספיד דייט הקרוב ב11.12 לחצו כאן >>

איך ערבי הספיד דייט בזום מתנהלים?

"בתחילת הערב אני מרצה ומעניקה טיפים לנושאי שיחה שמתאימים לספיד דייט ומייעצת איך ליצור רושם ראשוני חיובי. לאחר מכן, אני מחלקת את הזום לחדרים שונים בהתאם לכמות המשתתפים, כשבכל חדר יושבים גבר ואישה שמשוחחים 5 דקות ומתרשמים אחד מהשנייה. לאחר מכן, אני מחליפה מרחוק את הגברים בחדר, כך שכולם יוכלו להכיר את כולן. בסיום הערב כל אחד מהמשתתפים כותב מי מצא חן בעיניו, ואני מעבירה ביניהם את ההתאמות. זאת דרך ההיכרות הכי קרובה למפגש פנים מול פנים, והיא מאפשרת להכיר מבלי שתצטרכו לצאת מהבית, לחפש חנייה ולבזבז זמן על נסיעות. מערבי הספיד דייט בזום יצאו כבר הרבה זוגות".

למה בזמן מלחמה אנשים מחפשים זוגיות?

"בתקופה של חוסר ודאות, משבר וסכנה קיומית, יש רצון לדבוק בחיים ובדברים שמעניקים משמעות כמו אהבה ומשפחה. יש זוגות שהכירו בערבי הספיד דייט שלי והתמהמהו עם הצעת הנישואין, ואחרי שפרצה המלחמה הם התארסו. יש גם עלייה בפניות שאנשים מקבלים באתרי היכרויות. המלחמה נותנת לאנשים פרופורציות ויש יותר רצון לקרבה. המלחמה גם גורמת לתופעת הבייבי בום – שיעור ילודה גבוה מהממוצע. מחקרים רבים בדקו מה הדבר הראשון שאנשים עושים אחרי אסון כמו רעידת אדמה או מלחמה, ונמצא שאנשים זרים מתחבקים אחד עם השני. עצם זה שיש מישהו שמקשיב לך ונמצא שם בשבילך, נותן לך תקווה".

לכרטיס של 'איריס סלומון - ספיד דייט' באינדקס העסקים ששת ימים לחצו כאן >>

לצד ערבי הספיד דייט בזום, סלומון פתחה במיזם של היכרות אונליין עם חיילי וחיילות מילואים: "באחד הספיד דייט אחד מהמשתתפים הוקפץ בצו 8 למילואים וביקש שאעזור לו למצוא זוגיות. אני אמנם פסיכולוגית ולא שדכנית, אבל מחוברת מאוד לרשתות החברתיות. אז פרסמתי את המילואימניק בסטורי שלי והצעתי לנשים פנויות שמעוניינות בו לפנות אליי כדי לשדך ביניהם. אני מזמינה עוד מילואימניקים, מילואימניקיות ואזרחים שעובדים עם צה"ל לפנות אליי ואנסה למצוא להם שידוך".

זה לא בעייתי לנהל קשר מרחוק עם חייל מילואים שעכשיו נמצא בשטח?

"גם אם המילואימניק לא יכול עכשיו לצאת לדייט, עצם זה שהוא מקבל פניות מנשים מעלה לו את המורל ומחזק את החוסן. המשמעות לקיומנו היא אהבה. זאת הסיבה לקום בבוקר וזה נותן תקווה שיש משהו לחזור אליו. מעבר לכך, הגעגוע, הדאגה והאכפתיות כלפי בן זוג שנלחם עכשיו, יכולים להעצים את הקשר. כשנשים רואות גבר במדים, הדבר מייד מתקשר אצלן לתחושת ביטחון, ולכן במיוחד בתקופה של מלחמה חיילים הופכים למבוקשים יותר בקרב בני המין השני. באחד הספיד דייטים שערכתי הגיע גבר לבוש במדים וראיתי שנשים רבות (הרבה מעל הממוצע) ציינו שרוצות להמשיך להכיר אותו".

איך רווקים מתמודדים עם המצב?

"לכולם לא קל, עם זאת, בתקופת משבר רווקים ורווקות מרגישים יותר את הלבד, הם רוצים זוגיות ומשפחה, מישהו להישען עליו. מישהו שהם יוכלו לצפות איתו בחדשות. מחקרים מראים שתוחלת החיים של זוגות נשואים היא ארוכה יותר מזו של רווקים. זוגיות מעניקה ביטחון ומחזקת את המערכת החיסונית.

ולסיום, אני מרגישה שבמפגשי הספיד דייט בזום וגם בעקבות פרסומי המילואימניקים, יש תחושה מיוחדת יותר מתקופה רגילה, אנשים משתפים שהיתה תחושה של חום ושמחה, תחושה של להכיר כנגד הסיכויים ומעבר לתחושה שעושים מעשה כדי לקדם את מציאת הזוגיות, יש תחושה של ביחד.

ביחד ננצח, איפה שיש יותר אהבה יש פחות עצב ואני מחכה כבר לבייבי בום בעוד 9 חודשים 😊

מספר המקומות מוגבל - להרשמה לספיד דייט הקרוב לחצו כאן >>

מפגש הספיד דייט בזום הגדול- זומגיות הקרוב יתקיים ב 11.12

לפרטים והרשמה למפגשי הספיד דייט היכנסו לאתר www.speed-dae.co.il

או בנייד 0523589830

לפרסומים של מילואמינקים/יות, מוזמנים לרשתות החברתיות של איריס סלומון- פייסבוק ואינסטגרם – iris salomon

לכרטיס של 'איריס סלומון - ספיד דייט' באינדקס העסקים ששת ימים לחצו כאן >>

הטקסט שאת/ה מצטט/ת:

ספיד דייט בזום ושידוך עם חיילי מילואים: כך תמצאו אהבה בזמן מלחמה

דווקא בימים הקשים האלה, זה בדיוק הזמן לחפש זוגיות שתחזק אותנו. כוהנת הספיד דייט איריס סלומון, מזמינה אתכם לערבי ספיד דייטינג מהבית ולהיכרות אונליין עם חיילי/ת מילואים שמשרתים עכשיו בשטח: "בתקופה של חוסר ודאות, משבר וסכנה קיומית, יש רצון לדבוק בחיים ובדברים שמעניקים משמעות כמו אהבה ומשפחה".

נותרו מקומות אחרונים לספיד דייט הקרוב ב 11.12 - להרשמה >>

דמיינו את התרחיש הבא: אתם יושבים לכם בביתכם כשברקע נשמעת אזעקה מחרישת אוזניים. לצד החששות, אתם מרגישים ביטחון כי בזמן שבחוץ משתוללת מלחמה אתם מנהלים דייט בזום עם מישהו שממש נדלקתם עליו. זה בדיוק מה שקורה בערבי הספיד דייטים בזום שעורכת איריס סלומון, המעניקה הזדמנות למצוא אהבה גם בשעת מלחמה.

סלומון, פסיכולוגית, מאמנת למציאת ושימור זוגיות, הביאה לישראל את ערבי הספיד דייט בשנת 2000. ספיד דייט הוא אירוע שאליו מגיעה כמות שווה של נשים וגברים. כל אחד מהם משוחח אחד עם השנייה במשך 5 דקות במטרה ליצור היכרות רצינית, ולאחר מכן הגברים והנשים עוברים לשוחח עם הבא בתור. כל אחד מהמשתתפים מסמן עם מי היה רוצה ליצור קשר ולהמשיך את ההיכרות, ולמחרת סלומון מעבירה את הטלפונים של המשתתפים שהביעו עניין זה בזו ויוצרת את ההתאמות. מאז שהתחילה עם המיזם, נערכו אלפי ערבי ספיד דייט שמהם נוצרו אלפי זוגות והתקיימו מעל ל-500 חתונות.

כעת, בעקבות המצב הבטחוני החליטה סלומון להעביר באופן זמני את ערבי הספיד דייטים מפאבים ואולמות, לתוכנת הזום מהמחשב בבית: "כבר בתקופת הקורונה, כשנאסרה התקהלות של אנשים, התחלתי עם הספיד דייט בזום, קראתי לשיטה- zoomגיות. זה היה מדהים כי מעבר למציאת זוגיות, זה אפשר לאנשים להרגיש שהם לא לבד. ואז כשהתחילה המלחמה קיבלתי פניות מרווקים ורווקות שרוצים למצוא זוגיות, אבל לא יכולים לצאת לדייטים בגלל שהם מפחדים לצאת מהבית ושהאזעקה תתפוס אותם. בנוסף, הרבה מסעדות ופאבים נסגרים מוקדם בשל המצב. אז ערכתי שני אירועי ספיד דייטים בזום ללא עלות, שאחד מהם היה בשיתוף עם שליש גן עדן, וראיתי שיש היענות מאוד גדולה. כעת מתוכננים עוד ערבי ספיד דייט בזום לטווחי גילאים שונים, לדתיים, מסורתיים וחילוניים".

להרשמה לספיד דייט הקרוב ב11.12 לחצו כאן >>

איריס סלומון >> ספיד דייט בזום, 29/11/23 09:54
תגובתך:
! דווח למנהל האתר

תגובות, דעות, המלצות

עדיין אין תגובות.