הדודה, החברה והאתר - לא קובעים כלום!
צריך לזכור - שום דבר לא קורה מעצמו. אנחנו לא סומכות על הנס. אנחנו מחוללות אותו!
יש לנו משימה - לבנות קשר.
בשביל זה אנחנו צריכות גם הצעות טובות. וזה תלוי בנו.
אפשר להאשים את כל העולם: את הדודה ("שתהיה בריאה!"), את החברה ("מה עבר לה בראש??"), ואת האלגוריתם של האתר.אבל - כל אלה לא באמת קובעים כלום. הם רק אמצעים בדרך לקשר שלך, שפועלים לפי הבנתם.
את כן קובעת. את מחוללת.
מה זה אומר?
זה לא מיסטיקה. זאת גישה לחיים שהיא תכנית עבודה.
יש לך המון דרכים להשפיע על איכות ההצעות שאת מקבלת - ואני ארחיב גם על זה בהדרכה הקרובה. אבל קודם כל חשוב שנטמיע בנו את התודעה הזו, בכל תחום בחיים ובמיוחד בבניית הזוגיות שלנו -
אנחנו משפיעות.
אנחנו מחוללות את החיים שלנו.
יום ראשון הקרוב (18.2) בשעה 20:30 ללא עלות -
הדרכה שתקצר לך את הדרך לקשר!
לחצי כאן ושמרי לעצמך מקום בהדרכה >>
ביום ראשון הקרוב אני נפגשת עם מאות בנות להדרכה שבה נעמיק את הגישה הזו לחיים ואראה לך איזה פעולות את עושה עכשיו כדי להשפיע בפועל על ההצעות שלך - ומתחילה לקבל בחורים מעולים, שמתאימים לך.
וגם - אספר סיפורים מהקליניקה ואענה על השאלות שלכן באנונימיות.
אז הצעד הראשון שלך להשפעה על החיים שלך הוא להגיע ביום ראשון הקרוב (18.2) להדרכה בזום.
הדודה, החברה והאתר - לא קובעים כלום!
צריך לזכור - שום דבר לא קורה מעצמו. אנחנו לא סומכות על הנס. אנחנו מחוללות אותו!
יש לנו משימה - לבנות קשר.
בשביל זה אנחנו צריכות גם הצעות טובות. וזה תלוי בנו.
אפשר להאשים את כל העולם: את הדודה ("שתהיה בריאה!"), את החברה ("מה עבר לה בראש??"), ואת האלגוריתם של האתר.אבל - כל אלה לא באמת קובעים כלום. הם רק אמצעים בדרך לקשר שלך, שפועלים לפי הבנתם.
את כן קובעת. את מחוללת.
מה זה אומר?
זה לא מיסטיקה. זאת גישה לחיים שהיא תכנית עבודה.
יש לך המון דרכים להשפיע על איכות ההצעות שאת מקבלת - ואני ארחיב גם על זה בהדרכה הקרובה. אבל קודם כל חשוב שנטמיע בנו את התודעה הזו, בכל תחום בחיים ובמיוחד בבניית הזוגיות שלנו -
אנחנו משפיעות.
אנחנו מחוללות את החיים שלנו.
יום ראשון הקרוב (18.2) בשעה 20:30 ללא עלות -
הדרכה שתקצר לך את הדרך לקשר!
לחצי כאן ושמרי לעצמך מקום בהדרכה >>
ביום ראשון הקרוב אני נפגשת עם מאות בנות להדרכה שבה נעמיק את הגישה הזו לחיים ואראה לך איזה פעולות את עושה עכשיו כדי להשפיע בפועל על ההצעות שלך - ומתחילה לקבל בחורים מעולים, שמתאימים לך.
וגם - אספר סיפורים מהקליניקה ואענה על השאלות שלכן באנונימיות.
אז הצעד הראשון שלך להשפעה על החיים שלך הוא להגיע ביום ראשון הקרוב (18.2) להדרכה בזום.
שרייני עכשיו מקום בהדרכה ללא עלות עם תחיה שטמר >>
התשובה הזו של תחיה שטמר הפתיעה גם אותנו >>, 13/02/24 15:10