הצטרפו חינם
הכרויות ופנאי
הכרויות ופנאי >

עונת החתונות כבר כאן? האם גם אליי היא תגיע?

הבעיה היא שבעידן המדיה ואתרי ההיכרויות הרבים, נוצרה אשליה שיש מבחר אין סופי, ושאולי משהו טוב יותר מחכה לנו מעבר לפינה, ואז אנחנו עלולים להיכנס לסחרור כזה שבודק ובודק ולא ממש נותן צ'אנס לקשרים להיבנות בקצב שפוי...
אורטל שור | פורסם: 29/07/15 11:23

דייטים, דייטים ועוד דיטים

האם יהיה לזה מתישהוא סוף???

האם יש סיכוי שגם אני אמצא בסוף את האחד או האחת?

מה עוד צריך לעשות כדי שזה יצליח?

אם השאלות האלו עולות גם לכם – מוזמנים להמשיך לקרוא :)

מסתבר שיש משהו שאלה שזה מצליח להם עושים ואנחנו לא תמיד זוכרים לעשות והוא –

סבלנות ! סבלנות ! סבלנות !

כן, זה הכל !

זה אומר שצריך הרבה סבלנות כדי לפתח קשר, צריך להיות פתוחים ולא שיפוטיים וביקורתיים כל כך.

צריך לתת קצת זמן, ולא לפסול כל כך מהר,

הבעיה היא שבעידן המדיה ואתרי ההיכרויות הרבים, (שאני רואה בזה ברכה גדולה)

נוצרה אשליה שיש מבחר אין סופי, ושאולי משהו טוב יותר מחכה לנו מעבר לפינה, ואז אנחנו עלולים להיכנס לסחרור כזה שבודק ובודק ולא ממש נותן צ'אנס לקשרים להיבנות בקצב שפוי...

כי נדמה שלא נורא יש עוד מלא אפשרויות...

וזה אתגר לא פשוט לעמוד בו בשפע הדמיוני הזה של האפשרויות,

וזה גורם לחלק להיות מאוד ביקורתיים ולפסול בלי סוף כל דייט שאולי היה לו פוטנציאל ויכול להתפתח ממנו קשר.

לזה נוספים עוד שתי נקודות משגה עיקריות נוספות, כדוגמת:

"אנחנו חייבים למצוא את האדם המושלם" – הבעיה היא שאנחנו חיים בעולם לא מושלם, ולעולם לא ימצא האחד או האחת בדיוק כמו שאנחנו לא מושלמים, ולכן הדבר הנכון הוא למצוא את הקשר הכי קרוב למושלם שיכול להיות.

ולדעת שבאופן תיאורטי אנחנו יכולים לחיות טוב באושר ובשמחה עם הרבה סגנונות של אנשים שונים.

רק שכדי לגלות את זה צריך סבלנות !

לקשר לוקח טיפה זמן להתהוות:

לא צריך להיבהל אם אחד מבני הזוג פיהק במהלך המפגש או היה טיפה עייף או סגור, לא כדאי לחתוך ישר אם השיחה עדיין לא זורמת, קחו נשימה עמוקה תנו לזה טיפונת זמן..

ונקודת המשגה השנייה – נו, ניחשתם??

השוואות, השוואות, והשואות –

ההשוואות הן אויב של דייטים, זה נכון שזה טבעי ונורמאלי לעשות השוואות, זאת הדרך שלנו לדעת אם טוב לנו או לא. אך גם שם אנחנו נופלים בגלל שאנחנו לא שמים לב למה אנחנו משווים.

ואני אסביר: כשאני שומעת מישהי אומרת "אני לא מרגישה מספיק פתוחה איתו" זה בדיוק משפט של השוואה סמויה שאנחנו ברוב הפעמים לא מודעים אליה, ואז אני שואלת "למה השוואת?" אז התשובה קופצת והיא אומרת "וואלה, קפצה לי השותפה שלי לדירה" – זה בטח די מובן שאי אפשר להשוות בין דייט חדש לבין שותפות בדירה של כמה שנים.. זאת השוואה לא הגיונית, שגורמת לנו לחשוב שכנראה הקשר הזה "לא זה".

ואני שומעת בלי סוף משפטים כדוגמת זה : "אני לא נמשך אליה מספיק", "אני לא מרגישה מספיק התלהבות" ועוד ועוד

בכל משפט כזה מסתתרת השוואה ואם תהיו מודעים למי אתם משווים, תוכלו לא ליפול בפח הזה של הדמיון המתעתע ולתת יותר צ'אנסים לקשרים להתפתח.

אז תזכרו, סבלנות, ולהיזהר מהשוואות – אם תצליחו לעשות את זה יכול מאוד להיות שגם אתם תהפכו לסיפור הצלחה של האתר.

בהצלחה רבה :)

אורטל שור

מאמנת אישית ומאסטר בשיטת NLP

מומחית באימון למציאת זוגיות

052-5434599

לתגובות ושאלות ניתן לכתוב לי לתיבת המייל :

Ortal.shor@gmail.com

הטקסט שאת/ה מצטט/ת:

דייטים, דייטים ועוד דיטים

האם יהיה לזה מתישהוא סוף???

האם יש סיכוי שגם אני אמצא בסוף את האחד או האחת?

מה עוד צריך לעשות כדי שזה יצליח?

אם השאלות האלו עולות גם לכם – מוזמנים להמשיך לקרוא :)

מסתבר שיש משהו שאלה שזה מצליח להם עושים ואנחנו לא תמיד זוכרים לעשות והוא –

סבלנות ! סבלנות ! סבלנות !

כן, זה הכל !

זה אומר שצריך הרבה סבלנות כדי לפתח קשר, צריך להיות פתוחים ולא שיפוטיים וביקורתיים כל כך.

צריך לתת קצת זמן, ולא לפסול כל כך מהר,

הבעיה היא שבעידן המדיה ואתרי ההיכרויות הרבים, (שאני רואה בזה ברכה גדולה)

נוצרה אשליה שיש מבחר אין סופי, ושאולי משהו טוב יותר מחכה לנו מעבר לפינה, ואז אנחנו עלולים להיכנס לסחרור כזה שבודק ובודק ולא ממש נותן צ'אנס לקשרים להיבנות בקצב שפוי...

כי נדמה שלא נורא יש עוד מלא אפשרויות...

וזה אתגר לא פשוט לעמוד בו בשפע הדמיוני הזה של האפשרויות,

וזה גורם לחלק להיות מאוד ביקורתיים ולפסול בלי סוף כל דייט שאולי היה לו פוטנציאל ויכול להתפתח ממנו קשר.

לזה נוספים עוד שתי נקודות משגה עיקריות נוספות, כדוגמת:

"אנחנו חייבים למצוא את האדם המושלם" – הבעיה היא שאנחנו חיים בעולם לא מושלם, ולעולם לא ימצא האחד או האחת בדיוק כמו שאנחנו לא מושלמים, ולכן הדבר הנכון הוא למצוא את הקשר הכי קרוב למושלם שיכול להיות.

ולדעת שבאופן תיאורטי אנחנו יכולים לחיות טוב באושר ובשמחה עם הרבה סגנונות של אנשים שונים.

רק שכדי לגלות את זה צריך סבלנות !

לקשר לוקח טיפה זמן להתהוות:

לא צריך להיבהל אם אחד מבני הזוג פיהק במהלך המפגש או היה טיפה עייף או סגור, לא כדאי לחתוך ישר אם השיחה עדיין לא זורמת, קחו נשימה עמוקה תנו לזה טיפונת זמן..

ונקודת המשגה השנייה – נו, ניחשתם??

השוואות, השוואות, והשואות –

ההשוואות הן אויב של דייטים, זה נכון שזה טבעי ונורמאלי לעשות השוואות, זאת הדרך שלנו לדעת אם טוב לנו או לא. אך גם שם אנחנו נופלים בגלל שאנחנו לא שמים לב למה אנחנו משווים.

ואני אסביר: כשאני שומעת מישהי אומרת "אני לא מרגישה מספיק פתוחה איתו" זה בדיוק משפט של השוואה סמויה שאנחנו ברוב הפעמים לא מודעים אליה, ואז אני שואלת "למה השוואת?" אז התשובה קופצת והיא אומרת "וואלה, קפצה לי השותפה שלי לדירה" – זה בטח די מובן שאי אפשר להשוות בין דייט חדש לבין שותפות בדירה של כמה שנים.. זאת השוואה לא הגיונית, שגורמת לנו לחשוב שכנראה הקשר הזה "לא זה".

ואני שומעת בלי סוף משפטים כדוגמת זה : "אני לא נמשך אליה מספיק", "אני לא מרגישה מספיק התלהבות" ועוד ועוד

בכל משפט כזה מסתתרת השוואה ואם תהיו מודעים למי אתם משווים, תוכלו לא ליפול בפח הזה של הדמיון המתעתע ולתת יותר צ'אנסים לקשרים להתפתח.

אז תזכרו, סבלנות, ולהיזהר מהשוואות – אם תצליחו לעשות את זה יכול מאוד להיות שגם אתם תהפכו לסיפור הצלחה של האתר.

בהצלחה רבה :)

אורטל שור

מאמנת אישית ומאסטר בשיטת NLP

מומחית באימון למציאת זוגיות

052-5434599

לתגובות ושאלות ניתן לכתוב לי לתיבת המייל :

Ortal.shor@gmail.com

אורטל שור, 29/07/15 11:23
תגובתך:
! דווח למנהל האתר

תגובות, דעות, המלצות

הבעיה המוצגת כאן היא בעייה אמיתית לדעתי. את/ה יכול/ה לצאת עם מישהו/י היום, ותוך כדי הוא/היא יכול/ה להתפתות מהצעות במקביל, אם הוא/היא מעז/ה לפתוח את האתר.

אבל מצד שני, עדיף באמת "לחתוך" מוקדם ולא למתוח כמו מסטיק, ולגרום לכאבי לב מיותרים.. כי מי שלא רוצה אותך, לא רוצה, ועדיף שגם את/ה לא תרצי/ה.

! דווח למנהל האתר